Како да се заштитите од забременување: (за параноични) Ако партнерот претходно го користел лаптопот гледал XXX movies и евентуално "капнало" на него да се заштитите... се разбира после секс, се менува целата постелнина и алиштата...
Ова облекава и ракацивице сигурно не пропуштаат? Да си знам за сигурно. И кажи со што прашок да ги перам
Za oblekava ne znam , a za prasokot naslusnav strogo so Biljana ,eventualno so svinski sapun ama imaj vo predvid , izvorot od kade slusnav ne e siguren eve Zgodno Momce neka kaze ako znae sigurno
Девојки, за сите вас што се сомневате дека сте бремени - баталете тестови и остали бакрачи, туку проверете дали името ви го има на списоков. Ако да - конгречулејшнс, загарантирано 100% штркот ве посетил и чекаме мекици од вас!
Не знаев мислењето дали во СДК да го ставам...нејсе. Значи дечки шала на страна ама вака ако се заебавате, вреѓате и смеете како мислите Тие што ги вреѓате некогаш да го научат тоа за што вие мислите дека сте експерти? Значи секој почнува од нула, сва среќа вие сте научиле на полесниот начин и сега мислите дека имате право мајтап да си играте. Епа гес ват? Не е така.Ако некој не знае да испржи јајца што е подобро, да му покажете за да знае за друг пат и да не биде ваша мета или вие сте злобни па едвај чекате на некој лошо да му се деси за да можете да се испразнете? Сфативме, не е во ред да не знаеш јајца да испржиш ама чил оут, не е во ред и да додавате жар на оганот и да не му укажете. Башка ништо не ве кошти, џаст ан информејшн. Ако никој на никого не укажува тогаш како ќе се научи? Знаете колку е хумано на некоја од планинско село да и објасните основни информации, да и го покажете патот па макар и вакви да се прашањата? Тоа е голем чекор за човештвото а богами и за човекот. Па како мислите да тргнеме напред кога вие сте тие кои го кочат тркалото? п.с. и колку за информација дотичниве ги има и од машки пол неинформирани, да не знае човек више кај да се обрати
@ceca-1 тотално си во право ама оваа тема е за шали, а во соодветна тема помагаме еве лично јас секогаш сум сериозна и давам одговори.. а овде ни е 4fun затоа се вика забавно издание И јас да сум кога ќе ми текни нешто шо сум направила, глупост некоја, по некое време си се смеам самата на себе, значи прифаќаме шали и на наша сметка, не сме совршени. Убав пример даде со јајцата баш во контекстот е
Прво темава е за забава. Второ, секој има родител/старател / брат/сестра/другар со кој што може да зборне и да се едуцира. Трето, во секое школо се учи биологија. Четврто, штом решиле да имаат секс не се мали, и заслужуваат да се ругаат за глупи прашања. Петто, секој има интернет и гугл.
Второ, не секој е отворен да разговара со тој некој а можеби и тие околу не се едуцирани па нема што да му кажат или можеби погрешна информација да му дадат. Трето, шо се учи во таа билогија? Јас ко што знам ги делевме и ги учевме латинските имиња една година на растенијата една година на животните, фотосинтеза е прво што ми паѓа на памет ама ако се учеле вакви ствари сега немало да се прашува?Конкретно ништо, еве посочи ми пример. Четврто, во право си но и вкусната торта што мајка ти ја направила не знаеш од што е направена ама сепак ја јадеш, зошто... е чоколадна. Петто, и Фемина спаѓа во интернет ама гледаш какви одговори добивме. И прво, многу сте контрадикторни самите со себе, кога ви одговара е забава а кога ќе ви затреба нешто лично е серозна работата. На некој повеќе сол му треба, на некој помалку шеќер, не судете - Едуцирајте.
Морам и јас да прашам, не знам каде да пишам, вие другачки од фемина сте ми спасот. Ми сврши врз лузната од царски рез. Бидејќи бебињата се извадени од таму, логично би било од таму да успеат и да влезат. Цела сум во прашалници, лошо ми е, стомакот ми е подуен, грбот ме кине, притисок сто, температура сто, мрсули течат, пеперутки во стомак... абе све се собрало. Цела недела ни јадам ни пијам ни спијам. Хелп ми плиз, неам тест моментално, во очај ќе го пробам трикот со жабата, ќе ја мочам ако треба.
Ако мислеше на мене, не сум трол, и јас сум вистинита и лузната е реална и проблемот е тој, па ако има некој волја да одговори, супер, иначе не ебам радознали, донт вори
Позната си ми ти да не се имаме видено по темиве? Па вака, од медицински аспект, мора да се анализира резот, колку е долг, како е зашиен, дали зараснала раната како што треба .. откако ќе се направи детална анализа и точна математика (мора да викнеме и математичар, лошо ми оди со бројки), ќе можеме да поставиме точна дијагноза, дали лузната ви е плодна или не Ако ви е плодна, премачкајте со нутела, спречува сперматозоидите да допрат до неа... ако не е, фрлете се на работа
Пази тоа жабата да не ја наседнеш па проблеми да си направиш, кој ке ги објаснува малите жапчиња после. #краткихорорприказни гат канцер он мај брејн од темава. *квазимодо смајли*