Вчера дечко ми ми прати слика од неговиот Spoiler црн мачор Ја погледнав неколку пати сликата, и сега се плашам да не сум трудна. Вие што викате?
Дечки многу ми е страв денес го имав првиот однос не сум скината, и не сврши во мене. Се плашам можно е да сум трудна? Повраќам цело сабајле.
Штом не свршил во тебе трудна си,и тоа со тројка. 2 женски и едно машко ќе родиш бидејќи повраќаш уште рано од сабајле.
Трудна си маче, ама сугестивно од тоа трудното емоџи што го користиш толку и аутокоректот А од сликава попрскај си го телефонот со осветена вода, да ве чува со бебето несреќа се црните мачки, знаеш
Zdravo mamicki. Mojata princeza ima 158 meseci. Vcera gi vakciniraa vo skolo, jas sum protiv ama otisla i bez da mi kaze, ehh ete kakvi vreminja dojdoa i sto primeri gledaat decava nasi od Amerika i telefonive Posle toa izela pica i cela milka cokolada i ja bolese stomak, ama mene me plasi sepak da ne e mozno da zatrudnela od vakcinata? Itno e i ve molam samo seriozni odgovori od drugi mamicki, za onie pametnjakovici sto nemaat ni deca a se potsmevaat Gospod gleda
Ne kje da e bremena od vakcinata , tuku od milkata sepak taa odi vo stomak nisto ke ti rodi milka cokladca . Cestitki za tebe , cekame mekici da castis
Зависи со што била милката. Ако била со лешници, тоа ќе ти роди. Или ако била орео, ќе роди орео колачиња. Е сеа и ако била бела милка, црно дете ќе роди, тоа вакцината така извртува гени знаеш... Ако била млечна иначе, не е трудна Чекаме милки да частиш.
Dali da pijam antibebe apce??? Se trievme so deckomi na golo svrsi na raka ama mokor mu bese uste. Inaku NE SUM MU DALA do sega...