Модератор: Темава на е ниту за сеир ниту за виртуелен линч на оние кои поставиле прашање. Доколку прашањето за некого е нелогично може да го одмине. Доколку е несоодветно може да го пријави. Ве замолувам без понатамошни офф топици и да си продолжи темата со својот тек.
Zdravo.Epa vaka so partnerkata imavme seks(so kondom) .Sve okej svrsiv vo kondomot no posle 3-4 minuti bez da go izbrisam zemav povtorno da ja ebam.Pa moeto prasanje e dali ima sansa da bide bremena?
Еве јас според календар денес утре треба да НЕдобијам .. сакам сабајле да направам тест .. значи како што кажав .. односот беше на 19мај. Дали би покажал тестот доколку има нешто ? А инаку неколку дена пред да ми дојди ме болат градите коа ке ги стегнам .. осекам поинаква болка сега го нема тоа .. Сега градите не ме болат ама осетливи ми се брадавиците .. така некако осекам .. имам некој исцедок белузлав матен некогаш како вода само али не константно туку е некогаш на бришење .. па де во средината ке ме боцне нешто де во лев јајник де во десен .. пишав јас пред некое време ама еве пак да се јавам
Не можеш да се потпреш на симптомите збунувачки се како и пред добивање, најдобро ти е тест да си направиш и секако може да го повториш ако ти доцне повеќе.
Направив сабајле негативен излезе .. ке видам ако не ми дојде до утре .. ке направам пак .. пошто мене точна мие скоро секогаш некогаш дури ден порано или два иди ..
Здраво девојки. Како да му отворам тема на дм за тоа кога мисли дека е време за да се обидеме за бебе?
Ke sednes i ke razgovarate. Se se resava so razgovor. Ke mu kazes otvoreno sto mislis i ke go prasas dali e spremen. Pred se treba dvajcata da ste spremni psihicki a i sigurni deka go sakate toa.
Devojki .. neznam so se slucuva ... eve denes vtor den kaj so mi kasni .. napraviv test sabajle negativen ... kako sto kazav pogore rizicniot odnos bese na 19ti maj ..
Znaci mozno e da sum i da ne pokazuva ? Posto eve veke pominaja 13 dena od rizicniot odnos .. neznam sto da mislam se razocarav koga vidov 1 linija ..
Nemam nikakvi simptomi za dobivanje nitu bolka vo gradite .. samo pupkite malce .. imam blagi bolki nekogas vo dolniot del od meseto ama toa trae nekolku sekundi i tolku ... apsolutno nishto drugo ... dali e mozno od nekoja infekcija da ne mi idi ? .. no ne osejkam nishto .. Imam iscedok nekogas ama kako beluzlav kako zoltenikavobel .. gust .. neznam neznam ..
Moze i od stres da ne ti ide... Ti kazaa vekje pogore soveti , baras a ne slusas pak po tvoe teras ..
Ne deka sum pod stress no dosega nikoas ne mi kasnelo .. i nemie jasno dali e mozno testo da e lazno negativen ... posle 12 dena od rizicen odnos .. sepak fala vi na odgovorite