Здраво женички незнаев каде да пишам.. вака правев пап тест типизација и ми излезе хпв вирус позитивен ми дадоа спреј ... како сте се справиле со хпв вирусот
во оваа група се по активни на таа тема https://forum.femina.mk/threads/hpv-–-дали-сте-информирани.171/page-90
здаво сакам да прашам денес пак правев тест мегутоа излезе пак таква бледа линија нели треба да е потемн или ?да напоменам не е со прва утринска мокрача а за бета немав време до 17.00 сун на работа . до колку зимаат крв / ке испратам и слика за да го видите и тестот фала ви
Не се гледа баш јасно на сликава,мене како некоја сенка ми изгледа,можеби во живо се гледа лнија.Ти доцни?сепак повтори го утре со утринска
Не сум сигурна, ама мене Селф Клир вакви ми даваше евапорациски. Буквално на секој тест ми се појавуваше линија.
И како излезе резултатот на крај? Па нели овие се најдобри и најточни катастрофа ке се израдуваш и на крај разочарување во секој случај фала ви за одговорите ке си почекам па ке видиме
Дека не сум бремена. Со првата бременост 3 дена пред да добијам ми покажа светла ама баш црвена линија овој тест. Така да, да сензитивни се и покажуваат рано меѓутоа кога нема ништо појавуваат и евапорациски линии баш како овие твоите повеќе се како сенка..
Zdravo posleden ciklus 31.12 ciklusot mi doaga na 32den, se uste nemam dobieno, simtomi bolni gradi no izdrzliva bolka, inaku pred dobivanje mnogu poveke me bolat i otekuvat, zamor cuvstvuvam i zabrzan puls, bolki vo polovinata, no minatiot mesec bev bolna i piev sumamed pa se mislam da ne od toa mi docni i tie simptomi mi se od toa.. Sepak sakam da mislam na sprotivnoto
Освен доцнење на менструација како симптом и позитивен тест како доказ нема друг начин како да дознаете дека сте трудни, џабе сите барате симптоми исти се како ПМС.
Девојки, Ми доцни 10 дена. Денес направив тест и е негативен. Прв пат вака ми доцни. Искуство.. Закажав и преглед на доктор во петок.
Може да доцни од било која причина. Стрес највеќе. 10 дена се многу за да не покаже на тест. Ќе ти каже матичен причина. Опушти се.
Realno Sure check na mnogu visoka beta davale negativni rezultati. taka da zemi si labo quick i mirna glava ako ima neshto toj sigurno ke pokaze ako ne doktor pa ke utvirdite pricina za docnenjeto .. vo sekoj slucaj se nadevam ke bide po tvoja zelba