Знам со сигурност на кој член ќе му се допадне ова ново откритие: Да останеш бремена без имаш секс, па може дури и уште да си невина Т. Е. не само јас, туку сите знаеме кој се буни најмногу околу чесност и невиност Па ова има со огномети да се прославува... Ем ќе жена ти ќе има химен, ем дете ќе ти роди
Sum go gledal filmot. Dali ke se trgnam ili ostanam prisuten na ovaa tema, zavisi od mene, a ne od tvojata zelba, nitu sum duhot od volsebnata lamba, nitu Dedo Mraz za da ispolnuvam zelbi. Postoi razlika megju zabremenuvanje preku obleka, kakvo sto spomna nekoj snosti i toa sto go citirase, tamu ubavo bese objasneto kade bil ejakulatot. Da se kaze deka so goltanje na sperma se zabremenuva e najgolemo nepoznavanje na nestata, od mene ne ocekuvaj takvo nesto. Pak nevinata? Ne sum dosaden jas, tuku ti, procitaj ubavo sto pisuvam vo odnos na toa, ima takov odgovor otkako pocna ovaa nepotrebna diskusija. Samo dermatolog li ja znae statistikata i pricinite? Jas li go spomnav prv rakot na kozha? Ti bese, dermatolog li si? Mnogu ste mi interesni. Spermatozoidi prezivuvale dva dena na gakji? Za takvo nesto prv pat od tebe slusam. Edno potsetuvanje, ne se triele, imale odnos, a taa na vnatresnata strana od nezinata dolna obleka go videla ejakulatot. Mozel da se najde tamu otkako se iscedil od nea, no, ako ejakuliral tuka, a taa "fino" sednala vrz nego, kako sto moze da se zabremeni pri ejakulacija vrz vagina, tie sansi kolkavi i da se, se ednakvi so toj slucaj. Ne e dopir, penetriral. Mislis deka togas merele dali navlegol santimetar, dva ili pet? Sto ako prethodno ejakuliral poradi stimulacija so raka ili oralen seks i penisot podocna sto e normalno ispustal iscedoci od sekret od prostata, koi vo takov slucaj sodrzat "zalutani" speratozoidi? Gledaj malku posiroko. Koga ke go rodi karlicno, veke nema da ima himen. Gubenje na nevinost, odnosno prv odnos i gubenjeto na himenot, koe narodot go povrzuva so gubenje na nevinosta se razlicni nesta. Da, pak ke povtoram, mnogu zeni imaat elasticen himen, koj opstojuva do prvoto karlicno poroduvanje.
Mozes li da garantiras deka na primer tvojata komsika nema da e taa edna na 80 milioni? Ne mozes, znaci jas sum vo pravo koga ne gi otfrlam moznostite.
Не, не, не, ова е се само нормално НЕ. I give up. Нема поента. Жал ми е за девојчињата... и се надевам дека не е она што го мислам.
ДА САМО ДЕРМАТОЛОГ ЈА ЗНАЕ ПРИЧИНАТА И ТОЧНИТЕ СТАТИСТИКИ, ние само може да погодуваме. Аман бе човеку, не ли се умори?
Otisla baba u ginekolog i ovoj mu vika babo bremena si a babata off majko zar i prstot pusta spermatozoidi . Pa pazeto se zs i so prst se zabremenuva
Тебе треба да ти е срам, дечко. Сите не убедуваш во спротивното, а сме многу постари и некои и бремени и знаеме како се останува зашто јас лично сум поминала многу тешко и само јас си знам колку пати сум посетила гинеколог и што ме советувал. А ти продолжи во инбокс да ги убедуваш девојчињата со нешто што е голема глупост. Срамота.
Devojki kako sto vi spomnav deka vcera mi se pojavi toj kafeav iscedok denes malce me boli stomakot i povtorno ja imam istata.. do sto e problemot?
Ke vletam so odgovorov kako padobranec Inace vo brak sum 4+ godini i imam dete i imam i himen Na redovna kontrola kaj ginekolog bidejki ne mozev da zabremenam mi zemase brisevi i vide nesto.Prvoto prasanje mu bese dali znam kako se pravat deca? Jas cela zacuena mu kazav deka znam,slednoto prasanje bese dali sum imala odnosi vo zivotot moj?E na toa brasanje kako sto bev naprcena na boksot ke padnev od nego.Si odgovoriv fino lepo deka znam kako se pravat deca,i deka ne mozam da ostanam bremena zatoa sum kaj nego dojdena.I pocna da se smee a jas nezz sto se slucuva ja vikna duri i sestrata da vidi i rece deka vo negova praksa ova go nea videno seuste a jas se cudam sto e da ne imam nekoj rog tamo dole. Posle mi kaza deka seuste imam himen i deka mi e elasticen i deka ke mi se skine pri poroduvanje.Ama nisto go zaebav himenot moj mnogu silen ispadna da se porodam so carski rez.Taka da mm em ima zena sto mu rodila dete em so himen e Da se razbereme daleku sum od nevina i od Devica marija Se izvinuvam za latinicava nemam mk podrska. pozz