Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали тој се промени после стапувањето во брак?

Дискусија во 'Брак' започната од Aquarius7, 10 август 2012.

1. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.774
    Допаѓања:
    266.804
    Тогаш почни од таму што ќе го седнеш на маса и ќе му образложиш што те мачи, ти верувам дека во се' се вложуваш максимално, ама ако не знаеш што проблем има тој, џабе се вложуваш. Пробај со смирено разговарај, нека каже артикулирано што му смета, што би сакал да се промени, исто и ти, видете дали ќе се најдете на средина.

2. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.004
    Допаѓања:
    10.860
    Во глобала се нема сменето, ептен е мирен , дури и претерано, во 90 % си одговараме со работите што ги сакаме.

Е сега јас повеќе го напнувам него со Јутуб и мислам дека му влијаам од моја страна , до тој степен што сабајлево ко му пуштив да гледаме јога ми вели : па пробај снимај се и ти, ќе правеме пари на Јутуб како додатни приходи.

Душа моја најсакана , ептен ми е погоден, нема шанси да најдам друг маж ко мојов , еден и единствен :l:

На elenaklasik, Amore123 и hermosa им се допаѓа ова.
  3. Amore123

Amore123 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јули 2023
    Пораки:
    562
    Допаѓања:
    876
    Па не, во целина исто се работите како и претходно со исклучок на некои ситници што е и нормала :l:

На Herrera му/ѝ се допаѓа ова.