Оти така е наредено. Нема шо друго да се работи, приватното е тешко. Најтрагични ми сте шо мислите дека доаѓаат на власт само за да крадат за споствени џебови а заборавате зошто останваат на власт толку време. Дека крадат за партијата најмногу. Да има за вака во црни денови за поткуп, странски служби ти реков ми рече.СИТЕ. Е сега ако произведуваш мед и ќе лизнеш малце да го пробаш, така и политичариве наши. Остајте то него уште не сме иселени :'(
Pratenici vo vlada da se volunterski. Partii da nema vo vlada tuku samo da bidat predlagachi na zakoni.Vlada treba da ima programa za napredok na zivotot na gragjanite I zakon ednakov za site ne spored nacionalnosti. Nitu Zaev, nitu Micko ne zasluzuvaat da go vodat narodot zasto se pokaza nivnoto. Konfiskacija na imot koj e nad zarabotuvachka za koja plakaat danok.A ne 8godishni deca sopstveni I na milionski sumi imot.
Знаеш шо е проблемот и зошто не не бива и зошто не верувам во "патриоти"? Кога за сопствениот народ викаш "комуњари" ако не ти е по ќејф или "вмроњи". Некако не ми иде едно со друго, патриотизам со вреѓање на сопствениот народ, мизерно и долно. Стевче бе. Ненормален народ. Чекам името да се врати сеа.
Падна ли веќе? Плот твист- Талат ќе ја загуби негде оставката https://fokus.mk/ostavkata-na-zammev-znachi-ostavka-i-na-tsela-vlada/
Не ми се верува колкумина изникнаа кои го фалат и го бараат назад. Едвај чекам кога нема да се појавува по телевизии секој ден, не можам да го гледам како со сила се прави интересен. Полошо од тоа е само кога глуми наивен како цвеќарка од мексиканска теленовела. Веќе кој и да назначат на негово место, потрагикомично не можи да биди. Ова само докажа дека не заслужува да опстојува како држава штом он стаса да биде премиер 4+ години.
Луѓево не се свесни дека човекот владее над човек само за негова штета тоа веќе се докажа , не само кај нас туку низ целиот свет е тоа исто , се додека човек владее ке биде лошо
Дур не седнам у фотељата нема затворање. ИмаМЕ уште за работење за да уживкаме у животов Само стрпљење
Џабе се радуваа одредени ликови Ова исто ко со Венче и компанија ќе излезе... пу, пу, не важи. Зајче, остани, не те даваме