Како и да е дали сега или на пролет дефинитивно ќе паднат како крушки, како што ги казнија на локални така ќе биде и на парламенти, на народот му е толку преку глава што сто пати се покаја што ги гласаа за да бидат на власт, едвај крај со крај врзува со мизерни плати башка со покачувања на се КАПАК ЌЕ БИДЕ!!!
Ајдееее сега филм ни направи вмро. Нема шо вмро филм да ми прави гледам резултати од избори не сум слепа.
Па тие броења колку пратенци ке имаат Вмро и Апасиев ги правеа,креираа филм дека е готово,ги срушиле,ајде Зајко ама Дуи Многу аматерски. А ти сама спомна си очекувала да падне. А во оваа држава секој треба да знае дека Дуи може само странски фактор да ги реши,никаков Вмро или Левица, а уште помалку албанцине од други партии.
Ај еден совет до некадарниве лавови од ВМРО, имате уште сат време до крај на денот. Еве ви тактика како да им вратите и да ги заебите овие од СДСМ: Еве ви друг Реџепи, на кој шо можите да му акните скафандер и никој нема да го познај Еве ви како треба да се потпиши И поќе да не го слушам муабетот И да не ги гледам тажните и размрсулавени фаци кај даскалот
Колку се глупави значи, човекот дал потпис, имал 3 дена да каже ако има притисоци или било каква уцена од неговите сопартијци, како што глуми сега. Толку се проѕирни, стварно е гадно да се гледа веќе. Ова сето ќе се расветли, wikileaks или некој како Сноуден ќе ги даде вистинските информации. Едвај чекам да дознаеме и кој го уби Џ. Кенеди. Се во свое време.
И СДСМ го прогласувам за умрено, ако до сега 30% од народот им веруваше, од сега се само 10%. Мислам дека ова е крајот на владеењето на СДСМ, следни се ВМРО и на крај да дојде нешто саглам ако може да не оправи, ако не идеме сигурна делба на територијата.
Ама зошто си го исекла ти најбитното, пак со тоа сечено, лепено монтирано Дури сега ми се разбистри сликата он бре за ова да ти отишол у болница ама подзакаснил малце го надмашил терминот за+1 ден