Знаете колку машки си помислиле „Леле, значи стварно се надевам дека ќе ми купи плишано мече или срце!“ или „Најголема желба ми е да сними видео со љубовни пораки за мене“? Ниту едно, никогаш, никаде на светов. Ако више стварно немате идеја што сака дечко ви за поклон (а ве уверувам, не е мече или колаж со ваши заеднички слики) или сеуште не му го знаете вкусот - тогаш секс, у потесна или поширока дефиниција на зборот, е опција со која нема промашај. Значи - стриптиз, нов секси долен веш и сл. - да; мечиња, срциња и др. - не. Стварно, не сме толку комплицирани.
Немој така, збори си во свое име. Можеби некои се радуваат на мечиња. А зошто нејќете слики? Никакви?
Можда, ако се работи за некој дечко од 6-то Б. Штознам, колажи со заеднички слики и љубовни видеа ми е некако ептен женска замисла за нешто романтично - и можда и е, не знам. Ама, кога би можел да бирам измеѓу колаж со наши слики и стриптиз у нов долен веш... Хмм... Евентуално ако е колаж со слики со новиот долен веш, е онда, сакаме и такви поклони.
Како стрипзиот и сексот се романтични изненадувања?! Малце е глупо да се подарува мечиња и чоколатца после 18 години, но на пример убава вечера, неочекувано патување или пак некое ,, спонтано ,, искажување на внимание е на место. Едноставно, водете се од карактерот на партнерот и не бидете премногу патетични.
Темата е изненадување, а не романтично изненадување - не знам како и зашто се сврте муабетот на романтики. А и не знам зашто сексот не би бил романтичен?
Темава ко за мене. Годишнина имаме средината на месецов па сакам некако да напрам убав подарок, изенадување. Знаејќи го дечко ми, како некое следно изненадување користам колаж со нов долен веш. Благодарам за идеата @Bender Rodriguez Ама за годишнина, знам од прилика шо сака ама сакам некои идеи вака плус. пс. дали знајте кај можам да најдам масла за брада?
@Bender Rodriguez Молим те прекини да лажеш! Девојки ич да не го слушате, продужете со мечињата, срцињата, свеќите во форма на срце и такви ствари. На крај краева, многу креативност некад за џабе е. Пошто СИТЕ ЌЕ РАСКИНЕТЕ.
Сањичкааааа бре! Може нема да раскинеме, може ќе се земеме. Шала на страна, не знам колку пати треба да се објасни дека мечиња и срциња и срцкасти работи како маички со cute натписи и слично нема да изненади ни импресионира ниедно машко. Еве јас денес дознав дека и слики нејќеле. Се зачудив малку, ама добро. Јас одам секогаш на сигурна карта. Нешто што со сигурност знам дека ќе му се допадне/ му треба/ сака да има. Може и стриптиз да добие ако ја одбере он долната облека затоа што инаку ќе најде некоја замерка и мана за да мрчи. А не можам да го слушам да ми мрчи.
Малку со кола малку пешки... можеш и со бус ако сакаш. Распрашај се таму ќе ти објаснат локалните кај се наоѓа поточно.
Се збунив со романтикиве и изненадувањава На темава имам само да кажам, лошо е кога сексот ќе стане изненадување
Многу сум бе забегана кога ќе видам некое темиче како ова активно, а не го отворам...А, има смех. Мотор играчка бе. Ај да се немаш бе девојче, ме насмеа на глас.