Па оди бре девојко, што чекаш, оди види го како е, и кажи му дека сеуште го сакаш и сакаш да се смирите, штом сте правеле такви муабети, што има да изгубиш?
Оди, јас тоа еднаш го направав, ептееен се изненади, му купив од омиленото чоколадо, фатив бус и ајт! Иди додека не оздравел
Имај во предвид дека во болница баш и не е многу пријатно да одиш. Јас кога бев на операција бев целата омалаксана, облечена во онаква долга бела спаваќа со ништо одоздола, едвај се движев, приклучена на инфузија, се осеќав доста лошо а сигурно така и изгледав и секако не сакав да ме види некој (освен најблиските роднини) во таква состојба. Ако утре се враќа дома, според мене, подобро е да почекаш да биде спремен да те прими на посета.
ви благодарам многу, ве послушав и вас и него не отидов , требаше да си дојде денеска но го оставија уште два дека но кога ке си дојде ке направам да заб орави шо ми се случило
Леле значи и мене истото ми се деси.Дечко кој се гледам од време на време имаше несреќа во ох и беше во болница сакав да одам но се плашев од неговара реакција башка и да не си ги крене акциите...Али и тој ми пиша дека мн ке бил среќен кога би ме видела али јас тоа никогаш не би го направила тоа и др ден спакував куферот и од ск фатив ох Незнаете коку беше пресреќен отидов за ден али останав повеќе и ни беа мн убави денови иако он беше со преголеми болки али во инвалидска количка се шеткавме низ болница и не ме пушташе да си одам и сега можам да кажам дека мн повеќе ме цени како личност немора за дечко или било што туку ми кажа дека се што би ми притребало во животов во било кое време да го побарам
Мојава ситуација е малце комплицирана... Момчето мое, замина на пат 3 месеци, ама за некои 15 дена му е роденден и сакам некако да го изненадам. Преку ДХЛ мислев да пратам нешто ама незнам како одат цените, а он е инаку во Шведска. Што би ми рекле вие, некоја идеја? Олеснителна околност, познавам еден другар негов заедно се таму, па да го замолам нешто да му купи, направи и сл. а јас да му пратам пари? Да не е многу скапо, ама да биде интересно. Секоја идеја е добредојдена! Ч)
замоли го другар му да му купи нешто месо тебе кажи му ти што и нека му го стави на креветот нека го потпише дека е од тебе, но да не кажува дека тој го е ставил нека си мисли тој како си го однела до таму (хаха се зезам) испрати му убава љубовна порака тој ден и ако другарму му е цимер замоли го сабајлето нека му свари кафенце ова она и нека го разбуди и нека му честита роденден од твое име и нека рече кафенцето е од неа
Барав на нет продавница за подароци таму, да купам нешто и да го однесат, ама премн е скапо се, од 50 евра па нагоре, едно никакво мече, а не па нешто др. Леле стварно незнам како да направам, а многу ми е битно да го изненадам Нана фала за помошта!
според мене тој ден прати му убава роденденска порака и на крајот пиши му подарокот те чека кога ке се вратиш...па свесен е и тој дека тој е во швајцарија а ти во мк како би го изненадила никако..а тука со тие 50 евра можеш многу убаво да го изненадиш а во меѓувреме и повеке ке заштедиш така да напрај му изненадување и купо му подарок кога ке си дојде нели е така најдобро ?
мила јас бев во иста ваква ситуација и кога му беше роденден се јавив во хотелот во кој престојуваше му однесоа сабајлечки доручек во кревет и саат кој јас го купив и им го пратив а тие го ставија во фиока додека не бил тука и мојата порака до него гласеше се надевам ти се допадна појадокот во кревет а сега отворија фиоката те сакам и среќен роденден
Homealone LIKE! Значи само да те прашам и утре да одам по поклон и да го праќам! Кажи ми за колку време стига пакет? Во мојов случај Шведска? Ќе стигне за 15 дена? Јас би го адресирала и до другар му па на денот на роденденот да му го даде во случај да стигне порано, само да не стигне покасно ми е ... Гледав преку ДХЛ најдов цени, 4000 ден за најмал пакет, а 1200 ден за писмо. Не ми се исплати воопшто. Леле фала ви мнгоуууууу!!! *******
Можеш да си снимиш клипче, како му честиташ роденден или да се соберете друштво, сите пријатели што тој ги сака и да си се глупирате на клипот, за да си се изнасмее. Па клипчето ќе го постираш на некој канал (има видео канали каде неможе секој да ти ги гледа клиповите) и ќе му пратиш линк...
е за шедска незнам колку време треба кај мене беше една недела пред роденденот е дали стигнал порано незнам ама на роденденот негов важно беше таму во твојов случај мислам дека е доволно 15 дена зошто има некој нов систем мислам ако не се лажам можеш да кажеш ден и саат во колку сакаш да пристигне за ова не сум сигурна но прашај
казжете ми дали е добра оваа идеја.... уште еден месец и со дечко ми правиме годишнина па ми истекна да му купам убав љубовен албум и во албумот да ставам наши заеднички слики, да снимам цд со љубовни балади и да купам бомбоњера милка онаа со срценца и под секое чоколатце да напишам на мало ливче те сакам, ти си ми се, неможам без тебе... и под секое чоколатце да ги подметнам ливчињата... добро ли е ова изненадување???
супер ми се допаѓа твојата замисла... јас истото го направив со чоколадата многу се изненади, чоколатцата се изедоа ама ливчињата уште ги чува