Девојки ве молам кажете ми некоја идеја да го изненадам дечко ми.. Пр: Некогаш кога тој ќе биди на работа јас имам клуч од неговата куќа и да го изненадам со нешто?? :/ ..?
Феминиум , еден совет од тебе , на дечково мој му е роденден, одиме 3 години, и сега нз што да приредам интересно... една идеа имам ке го носам на вечера , е сеа ко ке има гости , неш друго шо да му купам плс совет
Ова е за сексуално активни партнери кои се во подолга врска. "Љубовни/Секс Купони" Интересен подарок за годишнина или роденден, ама само за тој што навистина има заслужено(сфатете го ова како сакате). Значи ќе направите купони на кои ќе има најразлични идеи, секој купон само еднаш ќе може да се искористи во одреден временски период за да биде поинтересно. На пример, Купон кој ќе може да се замени за: -доручек во кревет -остварување на некоја сексуална фантазија -30 минутна масажа -омилено јадење -blow job -стриптиз итн. На предната страна може да пишува: може да се искористи за ***, од задната страна: за една употреба, рок на траење тој и тој датум. Тука може да видите некои примери. http://www.couponsformylover.com/ Ова ми е во план да го направам, we'll see how it goes.
sakam da go iznenadam "prijatelot so beneficii" ne sme u vrska se gleddame samo taka i imame seks dajte nekoja jaka idea ve molaaam brzo
па не знам од лично искуство не сум имала ваков пријател никогаш нооо од филмови може можиш да направиш романтична вечера ... секси долна облека и некои секси играчки , што велиш а? штом сте на секс а не сте во врска сигурно ќе му се допадне
Каде можам да најдам вакви коцки? Барав денес во Сити мол, ама не најдов http://libido.com.mk/product-category/коцки/
Кога ке дојде дечкоми од странство планирам едно сабајле да го поканам на доручек за пред јадење би зготвила некоја похована храна на пример ке направам зднки и кашкавал незнам што да зготвам како главно јадење дајте ми некоја идеја и која храна би можела да ја искроистам за да му пишам ај лов ју
Можеш пица и да ги исечеш саламчињата како срциња и на чинијата од страна да напишеш како во крѕг. Можеш за десерт некое чоколатце Штом е доручек не го напаѓај со толку храна, доволно ти е само едно од нив и убаво да го декорираш. Послатко ќе изгледа така
Девојки сакам да го изненадам дечко ми , сакам да го одведам на некое место за да преноќуваме . Ама само една нок да преноќуваме .Значи некаде каде што има да се види нешто интересно . Град/Село било што . Мислам ме разбравме да се расетаме и таму да престојуваме еден ден . Па ајде предложете ми нешто
Јас барав таму, имаше само за пиво и за коктели мислам, али после во либидо отидов и таму имаше избор колку сакаш На крај си одбрав флуоросцентни
Вака, дечко ми е на терен 14 дена треба да си дојде нареднава недела. Многу ми недостасува сакам некако да го изненадам кога ке си дојде. Во врска сме 9 месеци и многу си се сакаме
За неколку дена ни е годишнина , дајте идеја како да го изненадам дечкоми бидејки заслужува и што да му подарам ?