Да беше тој сега тука... Да беше тука ке ме земеше таму и сега заедно гушнати ке си шетавме низ Германија али така било пишано. за зал од судбината не се бега, па ке си го цениме тоа што си го имаме...
Да беше тој сега тука... Да беше тој сега тука Не ке беше таму Ке беше во кујна И како луда вујна Ке ми правеше пица бујна. Ама среќа што не е На диета Мерлин ке е. Нека си седи тој во својата дома Зашто јас си сум стара мома. Не сакам јас момци ко него Постојано да ми е зезнат денот.
Да беше тој сега тука... Да беше тој сега тука, сигурно немаше да бидам толку тажна и за никаде со расположението. Само ќе ме гушнеше, и веднаш ќе имав сила за да издржам се. Ама ајде, уште малку има до понеделник.
Да беше тој сега тука... Си го обожавам дечко ми и си го сакам со сите негови маани, не мислам на минатото залудно е тоа веќе поминало и не можам ништо да променам...гледам само кон ИДНИНАТА.
Да беше тој сега тука... Ќе ми беше мирна душичката, ќе бев спокојна да учам , ќе немав херпес и ќе бев среќна!
Да беше тој сега тука... хммм да беше тука јас си знам што ќе беше... (позитивно се) најсреќна би била но за жал на работа е до 6 сабајле... така да останува да си фантазирам сама ,па кога ќе е е слободен да ја остварувам фантазијата..
Да беше тој сега тука... Ќе му залепев едно Шамарче. Или две три четири. Заслужил богами Ама ај утре.
Да беше тој сега тука... Да беше тука... би се држела настрана... неговиот бакнеж боли, кога не чуствувам дека повеќе не ме сака... неговиот допир ми е одвратен, кога чуствувам дека не сум единствената која така ја допира... неговиот поглед убива, кога во нив веќе не гледам искреност...
Да беше тој сега тука... Немаше да го пуштам никаде, ќе потонев во неговите топли и безбедни прегратки, ќе си ги кажев сите маку, ќе се исплачев и ќе заспиев со него.
Да беше тој сега тука... Долго ќе разговаравме и ќе најдевме решение за се. Кога сме заедно сме посилни и никој не може да не скрши. Ќе ме гушнеше и ќе го гушнев. Ќе си кажувавме колку многу си се сакаме .....
Да беше тој сега тука... Оффффффф ќе го изнагушкавв толку толку силноо, , кје го изнабацвавв,и слл..едноставно ми ФАЛИ ПРЕМНОГУ
Да беше тој сега тука... ех да беше сега тој тука ќе го бакнував 24h, ќе го милував, ќе водевме љубов како никогаш до сега!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ќе му сппиев во прегратките и немаше да отидам ни во тоалет без него!!!!!!