Да беше тој сега тука... Јас малку си ги менувам насловите на темите, наместо тој, кај мене е таа Е сега, доколку ТАА би била тука...хмм...најверојатно би ми рекла „ Мавни ми се бре, остави ме да спијам!“ Се зезам. Би ја гушнал сиииилно, но сепак нежно, доволно да ја осети топлината која ја предизвикува во мене. Би ја удавил во река од бакнежи и милувања. Ахх...да беше тука...
Да беше тој сега тука... што ќе ми е кога не ме сака?! btw, сакав да кажам-неговиот бакнеж боли, кога чуствувам дека повеќе не ме сака...
Да беше тој сега тука... Сигурно ќе се најдеше решение, дефинитивно ништо немаше да успее да не скрши, и сигурно ќе имаше многу љубов, немаше да заврши со можеби
Да беше тој сега тука... да беше тој сега тука ќе имав само кавги и ќе бев понижувана и повредена не благодарам не сакам да е тука, сега има една комплетна личност што е до мене оној кој од секогаш посакував да биде тој иделаниот и совршениот.... не е тука и не би сакала да е,подобро сама отколку со него
Да беше тој сега тука... .... ќе бесе модар од ќотек ќе го задавам дете низаедно смотан уфф колку ли ме изнервира вечерва пострасно ќе биде утре сите лугје ги преспиваат проблемите и тие се смалуваат кај мене стануваат поопасни страв ми е сто се нема да му наказам утре оваа ноќ нека ја запамти како мирна за утре не гарантирам
Да беше тој сега тука... Би го легнала и после неколку мои оргазми би го испратила по ѓаволите незадоволен
Да беше тој сега тука... да беше тој сега тука ќе беше Спојлер ебан-мртов , ама затоа јас задутре ќе бидам таму и по се, јас ќе бидам таа што ќе биде Спојлер ебана-мртва само на 2 дена идам, онака пред испит празнично
Да беше тој сега тука... уффф да беше тука прво ке го изгњавеше едно убаво, а после ке го силуваше или ја него или тој мене не е битно
Да беше тој сега тука... да беше тој тука ќе му кажев дека беше грешка што му титнав вечерва...незнам што ми текна си седев така со другарките надовр на летната тераса и го видов неговиот број во именикот и му титнав иако немам ништо направено со него !! ми ѕвонеше но не му кренав и си заминав со сегашниот дечко . Едноставно сите имаме такви моменти
Да беше тој сега тука... Еххх, кога би можел да ми се вратии.. Многу го сакаммм!! Признавамм не можам без него Ми требаш, не можам да дишам без тебе..!!!!
Да беше тој сега тука... Да беше сега тука ..уф ке баталев се за него, никогаш не го преболев, и ден денес ми е слаба страна, кога и да ми пише или јави оставам се за него..ама прва љубов вистинска..да си пукнеш
Да беше тој сега тука... True, true... Убаво што тоа не траеше долго, силна би стоела пред него, и би помислила-I'm through wit u!