Да беше тој сега тука... Ќе го штипев и ќе правевме планови за летово, а и најверојатно ќе се закачавме, ко ретардирани дечиња.
Да беше тој сега тука... Ќе му маврев бокс да му дојде паметот и ќе си излезев . Денес не сум расположена за гушкање
Да беше тој сега тука... Се ќе беше поинаку...а вака скарани незнам што ќе биде веќе потраа ова,се осеќам осамено и помислувам на бившиот,колку и да не смеам да мислам и знам дека немам иднина со него,се сеќавам на некои моменти,а не треба!!!Ми треба некој до мене,за муабет,и да знам дека на некој начин припаѓам некому,носталгична сум!!!
Да беше тој сега тука... Да беше тој сега тука......хм, е би била крајно рамнодушна,и незнам ни муабет шо би му праела. како се менуваат чувствата бреее....
Да беше тој сега тука... ќе муабетевме,може ќе имаше добра филм па милувања во кревет,но вечерва одмараме
Да беше тој сега тука... немаше да скапувам пред компјутеров и ќе се шеткавме по град, ќе одевме да јадеме нешто заедно, ќе се гушкавме, ќе си заспиевме заедно и ќе бев најсреќна ама не е тука и уште долго нема да биде тука
Да беше тој сега тука... ах да беше симпатијата тука што се би му правела,би го бакнувала најслатко на свет,би го гушкала и ред други работи
Да беше тој сега тука... ќе бев некаде надвор, ќе се шетавме некаде по паркови,ќе се гушкавме,бакнувавме ок можеби и ќе се каравме али што и да е сигурно ќе беше подобро од досадувањево по дома ајдееее доаѓај си, нек апоминуваат побрзо овие 2 недели
Да беше тој сега тука... зошто ozzyangel погрешно?? па нели во љубовта и во војната се е дозволено ништо не е погрешно се додека тоа не прави среќни
Да беше тој сега тука... па да ништо не земаш штом го чекаш сигурно он сам доаѓа и се нуди а и се додека сме скептични и мислиме дека грешиме нема да бидеме среќни - затоа узми све што ти живот пружа и се разбира искористи максимално