Да беше тој сега тука... Ќе му се извинував до сабајле заради тоа што сум најголем идиот на цел свет. По толку време вечерва се видовме се беше прекрасно за на крај јас да ја заебам цела вечер и без поздрав да се разделиме.
Да беше тој сега тука... ќе му залепев еден шамар! Па колку и да го почитувам, нема да помине без тоа! Преку глава ми е веќе од барање и прашување во кој дел од Балканот се наоѓа!!! Ако сака на Антартик нека замине, ко ќе му требам нека ме побара!
Да беше тој сега тука... Ех да беше! Болна тема ми е оваа сега кога не сме блиску со љубовта! Сите сакаат плажа, море, лето! А јас несакам ништо, сакам само Скопје! Сакам да бидам покрај него, а тогаш ќе ви пишам што ако тој беше до мене! Ехххх....
Да беше тој сега тука... немаше да дремам на компјутер туку ке си муабетевме, ке се тепавме, ке се штипевме, ке се гушкавме, итн итн.
Да беше тој сега тука... Леле па колку гушкање ќе паднеше, ни самата не сум свесна! Само тоа ...и да срце дај да земам воздух, па пак ќе си продолжиме...!!
Да беше тој сега тука... Ќе го гушнев силноо најсилно и ќе го гризеввввв аа маки си има тој со мене и моето гризење
Да беше тој сега тука... Леле, аман... неќам да е тука. Доволно беше што ми се јави засношти по милионити пат.