Да беше тој сега тука... не знам дали сакам да те гушнам, или сакам шамар да ти врзам Вервај, не знам дали те сакам, не знам дали те мразам НЕЗНАМ!
Да беше тој сега тука... Ќе го гушнев силно и ќе му шепнев нежно „Извини“.. Но, не е тука.. и никогаш нема ни да биде.
Да беше тој сега тука... Да беше тој сега тука... маж ми (е на службен пат).... ќе имавме утринска гимнастика бившиот (е во една далечна земја) ако беше тука немаше да успее тука како што успеа таму-подобро што не е тука
Да беше тој сега тука... Како и да е! Ние да си кажеме што имаме тука, а ако беше само за бившите немаше темава да биде толку дискутабилна-одма со проблеми ќе почнеа!
Да беше тој сега тука... Да беше бившиот тука немаше да бидам оваа личност што сум ќе бев некоја глупава и попуслива личност но благодарение на бившиот не сум а да беше дечко ми тука ќе си се гушкавме
Да беше тој сега тука... Да беше бившиот тука ќр му врзев два шамара и клоца на болното место. Да беше сегашниот тука ќе си гугуткавме колку си се сакаме
Да беше тој сега тука... Еееее да беше тука една личност немаше да знам да се смеам кога ми е најтешко, да се заљубувам со памет а не со срце ( само него го сакав со срце и со целото мое јас), немаше да ја има оваа тага во моите очи и која е тука и кога сум насмеана.
Да беше тој сега тука... да беше тој сега тука,не би знаела сеуште што е тоа лудување и забавување во дискотеки. Сингл животот е преубав ..нема потреба да е тој сега тука ! !
Да беше тој сега тука... Да беше тој сега тука, денот ќе ми беше поубав. Ќе го гушнев и ќе зборувавме нешто за нас, или за било што. Јас ќе уживав во неговиот глас. Просто кажано-ќе бев многу посреќна од тоа што сум сега.
Да беше тој сега тука... Да беше тој сега тука сигурно ќе бевме на некој убав рибник низ Македонија како што правевме секоја недела лани летото Ќе уживавме, ќе се смеевме и ќе се прејадевме Ама за жал не е тука и нема да е уште цел месец
Да беше тој сега тука... Да беше сега ТОЈ тука КОНЕЧНО ќе престанеа тие месец дена што се немаме видено. Ми фали неговиот здив по мојот врат. Да беше сега тука ќе читаше што пишувам и ќе ме тргнеше од интернетот. Ќе беше мој, после еден месец.... НАЈДОСАДНИОТ МЕСЕЦ во мојот живот! И ќе го смеев.... Оти звукот на неговата насмевка е најубавата музика во мојот живот!...