Да беше тој сега тука... Ќе спиеше, а јас ќе си кубев трепки !! (како и увек) Спојлер Срцее, јас останав без трепки, разбудисе- ДОСАДНО МИ Е!!
Да беше тој сега тука... Ќе ми ги истегнеше ушињата, ќе ме бубнеше многу пати и ќе ми го честиташе роденденот . Али ќе почекам за тоа до утре вечер
Да беше тој сега тука... Ќе му влепев еден шамар (бидејќи го нема никаде ), а потоа ќе му се извинев бакнувајќи го и гушкајќи го најсилно што можам
Да беше тој сега тука... Ке го гледав со чудење и ќе му реков дека со него бев зашто мислев дека е маж, нешто што барав. И ќе дополнев дека дури и ми е смешно што сфатив дека од тоа МАЖ нема ни М, дека маж бил само во кревет, а тоа е секој втор. Ќе му кажев дека ме разочарал и како пријател, и како личност, и како маж. И после ќе си отидам без да се свртам.
Да беше тој сега тука... Aoooooo ке го газеееееееввв под нозеееееее .... Ич немаше жал да ми биди ама ИЧЧЧЧЧЧЧЧЧЧ!!!!!!!!!
Да беше тој сега тука... Ќе го галев и гушкав и ќе го наградев дооообро за тоа што беше одличен прееска.Се гордеам со него! Аххххх..
Да беше тој сега тука... Или ќе раскинувавме на секој 1 месец поради тоа што мене ќе ми се здосадеше од него и неговото преголемо внимание а после ќе го барав пак или ќе бевме најсреќниот и најубавиот пар во градот... Како што и бевме на времето Сега се мува со која ќе стигне
Да беше тој сега тука... Ќе го испошлакав толку добро што би заборавил и како се вика ! тој не е клошар тој е она што и клошарите го газат тој е ЃУБРЕ, невидено!!!!!!!