Da bese toj sega tuka ufff kako bi mu kazala dva tri zbora i taka ubavo ke go iskaram a potoa ke se smirime a smiruvanjeto e najslatko
E па беше тука до пред малку,и ме престегна,демек сакал силно да ме гушни...и сега ме боли се,душа немам hock: Ама пак сакам да биде тука
Лелеле да е сега тука...леле како ме изнервира ќе уф незнам што ќе му направам...дека е крв па дека ми вика што човек си ти леле ќе го искршам некој ден :evil:
da e sega tuka...ke si legnam so nego i ke si zaspijam vo negovata pregrataka zosto sum mnogu umora...ama koga o ke me gusne poslatko ke spijam
ne se izvinuvaj slobodno pisuvaj si poveke namenskae temava dali bivsi,dali segasni bitno e da se pisuva i bolje za segasnite za bivsite ne treba ni da se pisuva ni da se spomnuvaat zatoa se bivsi
Potpolno se soglasuvam... da mu se vratis na bivsiot e isto ko da go procitas romanot po vtorpat, no ovojpat go znaes krajot a da bese bivsiot sega tuka bi go pluknala u faca i znam deka ke sakase da si napravi muabet so mene, no jas samo bi mu rekla "Se znaeme jas i ti od nekade?!" i bi si zaminala...
да беше тој сега тука...ќе го гушнев најсилно на свет и ќе му кажев дека го сакам...и покрај сите грешки што ги направив ама...не е тука...и нема ни да е...никогаш веќе
Еее пошто сега знам на што се однесува темава да си кажам. Би му рекла да престане да ми титка и да ми праќа пораки, зашто ќе ми направи проблеми, а и така не ми е најсјаен период во врската.
Море подобро за него шо не е тука ..оти ако беше ilent: ilent: ќе му изнакажев се што ми лежи на срце и знам дека ептен ќе го здоболи тоа ама ако и мене ме болат многуте непреспиени ноќи мислејки го Ќе му залепам еден шамар жежок овие години да му поминат пред очи па да се освести што прави од нашата врска и од неговиот живот :evil: Ама сепак би го гушнала на крај онака силно како по секоја кавга што се гушкаме сакам да му го осетам срцето како чука кога ме припие за него,иако тоа ме боли уште повеќе оти свесна сум што не чека и нема да можам уште многу време да го гушкам освен ако не сакам да си го уништам со неговиот и прубвиот живот што си го имам
da bese sega toj tuka do mene so mene ke mu dokazam kolku go sakam, ke storam toa sto nikogas ne sum go storila, ke go guskam, baknuvam, miluvam i se se se naj naj naj ubavo ke napravam da ne bide sovrseno... TE SAKAM, VRATI MI SE.. mi trebas
Ќе му кажев дека секое лошо за добро е - откако не е во мојот живот напредував во кариерата и сум онаму каде што тој и покрај што е поискусен не може да биде и плус имам прекрасен човек до мене, од кого имам целосна поддршка, љубов и разбирање и не е болно љубоморен како него