Абе што се замарате со бившите и така од ваша страна горат во пеколот Да беше тука, ама не е и нема ни да биде зашто бев толку што му ја здувна на друг континент
Би била фина и би му сварила едно добро кафе да неможе 3 саати од ве-це да се помрдне,ама така добро да го протера да неможе на г'з да си седне
како сум можела да си ги зафркнам 2 години за тебе!! е тоа никад нема да го сватам и порасни малце аман не си голем ебач па да се правиш важен!!
Да беше сега бившиот тука ќе му ги искршев сите коски, ќе го збумбарев, ЛАЖГО ЕДЕН Уф никогаш да не си најдеш девојка !!!... Само што дознав и други работи цц Ма да не пукнеш, ти ли најде мене да ме изневеруваш со 30 годишна жена ?! А па и таа што човек е, ќе го легнува детето и ќе оди да се е** со 19 годишен ?! Ма идете сите во бестрага, очи нејќам да ти видам Пу срам да ти е !!
не сум го видела со години, а и тоа беше уште додека бев средно, и на мирен начин се разделивме така да сеедно ми е дали ќе го видам сега некаде.
Зависи кој бивш. Али кој и да е,сеедно ми е. Со никој се немам скарано до болови што би се рекло,така да можеби и би ми било драго да седнам да си поднаправам муабет. Не сум јас големо злопамтило,освен кога сакам или ми одговара да сум.
коа ќе му ја пукнев една да не знае кај да се заврти (не за нешто друго од што сум изнервирана од сегашниот) а знам дека само бившиот би ги трпел сите мои изливи на хистерија и би дозволил да му се дерам да го тепам.........
Зошто е сменет насловот ? Нема си врска со тоа што сме пишувале порано Да беше сега тука... и Да беше бившиот сега тука се сосема различни наслови ??/
Да беше бившиот сега тука ...... немаше да бидеме заедно такви инаетчии како нас двајцата .... нема шанси, ке се исколевме за 24часа