Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Да беше бившиот сега тука...

Дискусија во 'Врски' започната од Lacrymosa, 1 февруари 2010.

1. pisatelka

pisatelka Истакнат член

Се зачлени на:
    24 мај 2010
    Пораки:
    97
    Допаѓања:
    22
    на кој попрво да помислам :D

На LudaMarita му/ѝ се допаѓа ова.
  2. s.t.e.f.a.n.j.a

s.t.e.f.a.n.j.a Нов член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    365
    Допаѓања:
    51
    да беше бившиот тука со земјата ке го срамнев несакам да го видам

3. aquarius34

aquarius34 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    165
    Допаѓања:
    99
    Што би му кажале...

на бившиот... од кај ми текна да ти пишам... сега нон стоп ли ќе замараш??? знам дека муабетот ни е интересен и се смееме, ама хелоу?!?! :D

4. teddygirl

teddygirl Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2010
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    618
    Би му се заблагодарила што си замина и што јас прогледав после 2 и повеќе години и почнав да живеам и уживам во животот. :)

5. Lovely

Lovely Популарен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2009
    Пораки:
    1.262
    Допаѓања:
    1.058
    Би го гушнала и покрај сите лоши работи што ми ги направи и ако има скоро една година откако раскинавме мислам дека се уште имам некои чуства, така да подобро да не ми се појавува...

На mafijaa му/ѝ се допаѓа ова.
  6. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    Е да ми беше бившата сега тука, самоконтролата ќе летнеше кроз прозор.

7. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.653
    Допаѓања:
    8.622
    Да беше бившиот тука веројатно ќе бев малку понесреќна одошто сега,но да беше тука сега ќе го валкав во снегот и ќе го гушкав најсилно знаејќи дека ми е последно.
    Не ја помнам нашата последна прегратка,љубов...Затоа секоја вечер ја сонувам...

На EleMental му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Ashling

Ashling Популарен член

Се зачлени на:
    19 декември 2010
    Пораки:
    1.228
    Допаѓања:
    2.577
    Да беше,ама не е.
    Се каам што не е и што го испуштив од раце, но не се оптоварувам со тоа што би било кога би било..
    Добро.
    Да беше тука,сега ..истиот, највероватно уште ќе ме сакаше.

На Magnolija му/ѝ се допаѓа ова.
  9. feministika

feministika Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    31
    Допаѓања:
    26
    Гледано од моја страна тој е секогаш тука :D мојот прв дечко со кого не сум веќе цели две години а после него имам уште една врска која заврши пред некое време(неофицијално)но да не забегувам од темата никогаш не би ни сакала да е до мене бидејќи го имам позад мене. Од кога раскинав со него знае за мене повеќе отколку јас самата за себе, па ова што минувам поради него не би сакала да го сретнам ни во најлошиот сон. Но, што е тука е.. Психопати се повеќе се сретнуваат во нашето општество. Па според досега кажаното и самите најверојатно проценивте НЕ МЕ ЗАСЛУЖУВА колку и да ме "Сака" како што вечи, љубов не е некој да го имаш на дланка 24/7 се надевам ќе се согласите со мене..

10. Fleur-De-Lis

Fleur-De-Lis Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    627
    Допаѓања:
    1.648

Хаха ова ти беше добро :lol:

Нека се појави не е проблем, ќе види комплетно нова личност, и толку ќе биде љубоморен на мене ах....зошто успеав да го пребродам раскидот без проблем...зошто едноставно не вредеше како човек! И да се појави пак нема да вреди во моите очи! Само нека му биде криво, не жалам, знае он што изгубил! Нека се носи во бестрага!

11. Haya

Haya Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    9
    Да беше бившиот сега тука ќе се прашав “Haya каде ти беа очите, каде ти беше паметот?“ :fubar:
    и по некоја шлаканица ќе му врзев, така чисто да обележам дека е тука нели. :D

12. kristince51

kristince51 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.021
    ке го прашав зошто испрати понуда за пријателство на фб ,зошто кога и да ме сретнеш одалеку се се смешкаш иронично,можеби некогаш си ми значел се ама сега ништо тоа што се правим дека те негледам и одбегнувам е зошто сакам да си далеку од мојјот живот а и фала ,да не беше ти никогаш немаше да го запознем човекот на мојот живот фала што само тогаш не ме излажа кога кажа тој е кој ке те чува и кој те заслужува и никогаш нема да те излаже и испушти од раце.нкогаш нема да го заборавам тоа .

13. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    4.992
    Ќе го малтретирав да оди да ми сок до бензиска, пмс убива. :)

Вака ќе берам памет со време да си се снабдам со сок, благо, солено, и се можно што би ми се пријало и припило.
    А сега слатка водица.. :D

14. awee

awee Истакнат член

Се зачлени на:
    6 ноември 2011
    Пораки:
    295
    Допаѓања:
    117
    Бившиот?! :swear:
    Еден шамар...така јак! 8)

15. lloovveellyy

lloovveellyy Активен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2011
    Пораки:
    70
    Допаѓања:
    12
    кје го плукнам во фаца и кје си заминам :)

16. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    2.620
    Бившиот..
    Ќе го бакнам. :wasntme:

17. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    Да беше тука јас ќе бев најсреќна ....

18. Somnitelno-Lice

Somnitelno-Lice Истакнат член

Се зачлени на:
    9 февруари 2012
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    248
    Ќе ја гледав гордо право во очи. Ќе уживав во нејзиното каење.

19. marmalat4ence

marmalat4ence Активен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Да бешеее тука . . . сигурно ќе бев како некад среќна и насмеана исто како што бевме и тогаш,кога бевме . . . заедно. Ќе се спремав пополека за во Србија и ќе се спремав на околината и животот таму,во Белград. Беше супер врска,нормално имаше љубомора и караници како и во секоја врска,но имаше доверба иако бевме разделени 400км.
    Не викам дека сега немам супер врска,мислам дека е мнг побоља од тоа што го имав со него. Нема гледање на 2-3 месеци,нема толку проспани ноќи без него и поминати денови без негова прегратка. Нема толку високи сметки за телфон и толку караници со родителите. Нема толку многу потрошени пари за пат и нема толку отсуства од дома.
    Но,среќна сум што имав таква врска. Што имав толку убави и романтични моменти. Што научив многу работи од него. Иако бевме верени,среќата не беше на наша страна. И нашите патишта се разодитидоа. Можеби некад ќе се врати,но сега јас си ја живеам сегашноста. Имам прекрасен дечко кој искрено ме сака таква каква што сум и секад ми помага.

20. lattie

lattie Популарен член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    504
    Допаѓања:
    204
    Да беше бившиот сега тука хмм па што знам мислам дека во очи би му рекла дека не ме заслужува и дека ако ме изгуби има да се кае, не зА друго со сегашниот дечко ми е многу убаво сватив што значи да сакаш и да бидеш сакан па така да сегашниот дечко со бившиот неможе да се споредува сегашниот е многу подобар за разлика од бившиот па не ни жалам што тој е сега бивши :D