Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Да беше бившиот сега тука...

Дискусија во 'Врски' започната од Lacrymosa, 1 февруари 2010.

1. chocolate.chick

chocolate.chick Популарен член

Се зачлени на:
    9 ноември 2011
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    644
    Да беше бившиот сега тука ќе се изнасмеев xD

2. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    ќе пиев едно кафе и ќе му раскажвав колку сум среќна во новата врска :inlove: :rofl:

3. bella.honey

bella.honey Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    295
    Несакам да е тука, ама кога би бил, би го плукнала во лице и би му рекла ...
    Ма не заслужува да му се обраќам! ;)

4. Anonnimna

Anonnimna Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2011
    Пораки:
    342
    Допаѓања:
    76
    Би го прашала зашто така се испонаша и зашто тоа го направи?!!
    А можевме да си останеме барем другари

5. CharmedGirl

CharmedGirl Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2011
    Пораки:
    1.420
    Допаѓања:
    1.662
    Ќе му кажев вака:Еее, срце мое, што беше тоа во понеделникот?Да не ти фалам случајно?Епа цврц сеа, касниш... :devil:
    Како и да е, со среќа утре, знам дека е важен ден за тебе, нека ти помине најдобро што може... :)

6. TeaB

TeaB Популарен член

Се зачлени на:
    11 август 2010
    Пораки:
    1.868
    Допаѓања:
    543
    Би го ркнала со задоволство :)

7. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    убаво ке му се изнавикав :D

8. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Ќе си испиевме едно кафе, и ќе му раскажев колку ми е убаво со сегашниот дечко :) А, да... И ќе се изнасмеев на глупостите што ги правевме и како детски се понашавме.. :D

9. Inhume

Inhume Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2011
    Пораки:
    360
    Допаѓања:
    244
    Да беше бившиот сега тука ќе си го изнагушкав :hug: ми недостига

10. drugarka

drugarka Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    4.992
    Ќе му хукнев со немиени заби по сабајле а вчера јадев лук.
    Па да се чуди што го снашло.
    Ама и тоа малку му е.

11. zabce01

zabce01 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    18
    Да беше бившиот сега тука... Ќе му се заблагодарев што ми докажа дека светов е ПРЕПОЛН со ѓубриња како него, од кои, после некое време секогаш успеваш да ја научиш животната лекција :)

На H.VAGA му/ѝ се допаѓа ова.
  12. sunrise17

sunrise17 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2011
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    17
    Па сепак бевме во некој контакт јас ќе му се јавев он на мене , но веќе го нема ни тоа , но да беше сега покрај мене ми му казала дека сум среќна и без него ! :)

13. vita17

vita17 Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    1
    Имам дечко и го сакам и ме сака и немаме некои посебни проблеми и љуболорни сцено, но да ми се случило да помислам шо би било кога би бил бившиот сега тука .. искрено, незнам зошто, би го гушнала многу силно и би му кажала дека многу ми фали.. Среќна сум со дечко ми но сепак некогаш помислувам и на бившиот .. :$

На Cakica му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Miss-HeLL

Miss-HeLL Истакнат член

Се зачлени на:
    16 ноември 2011
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    21
    Свашта би му правела!!! Сеуште го сакам.. не го имам преболено иако јас му раскинав, а не сакав бев приморана на тоа!!! :( Го сонувам премногу често а веќе три години има откако раскинавме, а имавме прекрасна врска од 4 години.. :( ми фали, го сакам, не можам без него, а не смеам да сум со него... :(
    Еве ТЕ САКАМ!!!! ;( ;(

П.С. Вчера случајно се сретнавме, се направи дека не ме познава... тоа е болно.. животот не е фер!!! ;(
    :puke:
    Ми се стега грлото кога мислам на него.. ми се плаче... гледам негови слики постојано и постојано.. и сакам да му се јавам, да му кажам свашта што ми лежи на срце.. еве и сега плачам додека го пишувам ова.. го сакам најмногу од се на свет.. тој ми е прва љубов, онаа права љубов, искрена, реална, вистинска.. неопислива.. ;(

Викаат ако си во врска со некој две години ќе ти требаат четири за да го преболиш итн.. Е јас ќе чекам уште пет години да поминат за да го преболам.. иако не верувам во тоа... Љубовта трае три години???
    My ass!!! :envy:

15. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Остај на мира да си продолжам, и не барај ме веќе.
    Мразам кога луѓето одеднаш исчезнуваат и потоа повторно се враќаат да кажат нешто и повторно си одат.
    Не те мразам, немам ништо против тебе, ти посакувам се најубаво, да ја најдеш онаа вистинската среќа, љубовта што ќе го исполни секое клетче од твоето тело, но мене остави ме на мир..

Јас и ти немаме никаков заеднички муабет...

Се најубаво.

16. stanojovskam

stanojovskam Активен член

Се зачлени на:
    15 мај 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Би го тепала како што тој мене ме тепаше :worried: :devil: никогаш не се враќај на стари поминати врски и не размислувај на нив, најлоша е споредбата со минатата и сегашната врска, така можиш да го уништиш она најубавото од врската во која беше и во оваа која си сега :)

17. cigarce

cigarce Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2011
    Пораки:
    1.401
    Допаѓања:
    3.931
    Би го убила од гушкање,би му шепотела на уво бидејќи тоа многу го сака,би му кажала дека нема да го дадам на никој,би заспала на неговите гради и би ми бил вечен советник - тој тоа најубаво го знае, ама се ова би било доколку тој беше тука :)

На Beyonce87 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    Би го гушнала и би плачела затоа што знам дека ќе се потруди да ме утеши .Би му кажала многу работи ...во погрешно време беше дел од мојот живот,а беше вистинскиот човек за мене ,никој никогаш во овие 5 години откако сме разделени не ме погледнал ,ниту ми се насмевнал некој како тебе ,никој не ми се радувал ,на никој не сум му била толку мила како тебе што ти бев,ти се гордееше со мене ти беше мило што ме имаш покрај себе ,велеше погледни секој би сакал да е на мое место но ти си мое злато и не дозволувам друг да ми те земе ,покрај тебе се чувствував многу убаво ,бев среќна,покрај тебе се беше совршено ,откако си замина и ме остави се претворив во сенка од тоа некогашна среќна девојка целиот свет се сруши ,се обидував тој свет повторно да го изградам но никако не ми успева ...почнав да се гледам со друг но тој ниту ме сака ниту ме почитува... ме боли сеќавањето на тебе,на нас и после се што се случи јас никогаш не те заборавив ,никогаш нема да си простам затоа што те изгубив ;( се надевам дека барем ти си среќен ,мило ми е што си бил дел од мојот живот ...

19. EuRo

EuRo Активен член

Се зачлени на:
    13 мај 2012
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    15
    Tи со неа,јас со Него...ама телесно.
    А со мислите,секогаш јас до тебе,ти до мене.Прегрнати.
    И не сакам да е сега до мене,ќе исчезне магијата на копнежот.

П.С ... А,ако некаде случајно се сретнеме и по некоја втора случајност јас сум сама а и ти исто,не чекај.
    Земи ме и усреќи ме,како што не знае сега Тој.
    A jас ќе запеам - Ти си тајна отровна,од сите што ја кријам кога крв ми зоврива и не дава да спијам,се што разум зборува срце неможе да чуе,љубовта ме лекува љубовта и ќе ме отруе.

20. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Се радувам што не е тука,али кога би бил би му заблагодарила за тоа што ми овозможи да запознаам една личност која моментално ми значи се.
    Фала ти што ме остави :D