Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Да беше бившиот сега тука...

Дискусија во 'Врски' започната од Lacrymosa, 1 февруари 2010.

1. CrazyStupidLove

CrazyStupidLove Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    894
    Допаѓања:
    586
    Ќе го прашав што бараше вчера во мојот сон и зошто по ѓаволите се осеќав убаво кога се разбудив?!
    И дека се здебелил и дека можеби во друг живот и на друга планета, ние уствари совршено би функционирале како другари!
    Ама он не е сега тука, а и да беше ќе се погледневме крвопијски и ќе се разминевме :D

2. samomarija

samomarija Истакнат член

Се зачлени на:
    11 декември 2011
    Пораки:
    75
    Допаѓања:
    45
    Да беше тој тука ќе му кажев дека премногу го сакам и дека никогаш не го заборавив..
    многу ми фали:/ ама има една мала можност да се смириме ^^

На cupcakeb му/ѝ се допаѓа ова.
  3. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Ќе му докажев дека е идиот и мамино синче :)

4. elizabethsuon

elizabethsuon Активен член

Се зачлени на:
    26 мај 2012
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    15
    Посакувам да биде тука само за да може да му накажам уше некои работи плус :D

5. machka1

machka1 Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    334
    Допаѓања:
    1.349
    најверојатно ќе се сексавме :D

6. DebbieLegg

DebbieLegg Популарен член

Се зачлени на:
    3 мај 2012
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    361
    Сметам дека имам само еден бивши другиве ми се некако пролазни и само сенки.
    На него би му рекла дека - Без тебе ништо не е исто,ми недостигаат долгите разговори, ми недостига вниманието кое што го добивав, ми недостига твоето смири се, се ке биде во ред.
    Ми недостига неговата умереност и одмереност, секогаш знаеше што да кажеш и кога да кажеш.
    За ништо не ме осуди нити ми пререче некогаш за нешто,би му кажала дека бев глупава затоа што мислев дека можам да најдам подобар и поискрен од него, дека е човек кој што може се да поднесе,дека ми е жал и се кајам за се што реков а не требаше да го кажам - НЕ ГО МИСЛЕВ ТОА,но морав не знаев поинаку како.
    Глупава бев :fubar: што мислев дека заслужувам повеќе,а од тебе повеќе нема.
    Не несакам да се смируваме, и ако е тоа воопшто некогаш можно и ако ти тоа некогаш воопшто го посакаш ( знам дека не сакаш , и јас не би сакала ако некој се однесувал така кон мене како јас кон тебе ) затоа што јас повторно би била онаа истата која што те повреди,која што мислеше дека е подобра од тебе,и повторно би ти правела пекол.
    АМА СЕ ЗАЕБАВ!!!! :envy:

7. janafilth

janafilth Нов член

Се зачлени на:
    26 јануари 2012
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    27
    Или ќе ми текне како сум можела со него да идам и да се срамам и ќе наведнам глава од срам, или ако носам пари ќе му ги дадам да си купи шампон и паста за заби,тој е многу сиромашен па греота е да оди така немиен и да смрди на километар :puke:
    И да ќе му кажам дека сватив тоа што ми го збореше-Не сум за во фамилија на малоумни и бедни луге што имаат комплекси и живеат во турско.

8. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.660
    Допаѓања:
    6.528
    Е зависи кој... :D Има само еден од сите 8 што сум ги имала што сеуште ми е во срце, и со кој имав врска од 2 месеци, а односот ни беше топло-ладно, те омраза, те љубов.. Колку и да ме нервира, и да го мразам и да сметам дека е сељачиште не дека ќе го сакам.. ама кога ќе помислам на него нешто чудно се буди во мене, убаво ми е да се сеќавам на тие моменти додека бев со него. И колку и да неможам да го поднесам во некои мигови, да беше сега тука би го прашала како му е животот, дали е среќен и дали има некоја во моментов. Од другиве, хм, помалку или повеќе не би им направила ни два реда муабет, кој од кој поутка ми се. :|

9. taznatajbg

taznatajbg Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    74
    Би му кажала огромно извини за сите оние мои глупости и дека сега сум сфатила дека грешките биле кај мене

10. Stefaniya

Stefaniya Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2012
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    70
    Да беше бившиот сега тука па еднаш силно да му залепам шамар и да го натерам да се покае за се што ми направил некогаш! Да го измалтретирам,да го скршам до мавање и да се покае што некогаш ме запознал! :envy: :envy: :envy: (извинете за испад)

11. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Сега се ќе беше поинаку. Не знам дали ќе беше ист како тогаш, ама знам дека немаше да биде со неа, ако беше со мене.
    Не сакам да биде тука зошто со причина е бивши(во мојов случај без некоја посебна, од чиста мира му раскинав на дечково) ама којзнае што ми се вртело во мозоков на 14,5 години. Па можете да замислите сега колку сакам да е тука. Некако како да ми е срам од него зошто на многу кукавички начин му раскинав.

12. Katerinceee

Katerinceee Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    814
    Допаѓања:
    1.230
    Да беше бившиот сега тука ќе му кажав дека сеуште го сакам,дека никогаш нема да го заборавам,дека многу ми фали и дека засекогаш ќе остане во моето срце...

13. Talita

Talita Популарен член

Се зачлени на:
    14 ноември 2011
    Пораки:
    942
    Допаѓања:
    1.396
    Ке му кажев дека за многу брзо време го заборавив,иако тој не би ми поверувал на тоа...
    Ама што е тука е , мило ми е што вчера ме виде среќна покрај либенцето и знам каква фаца направи , али тоа е ...
    Сега ги плаќаш грешките :) :*

14. anu6kaa

anu6kaa Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2010
    Пораки:
    1.314
    Допаѓања:
    429
    да беше сега тој тука ќе му се извинев за моето однесување овие неколку дена... претерав знам :^)

15. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    да беше сега тој тука
    .........ке се трудев овај пат и јас ама касно е
    не се потрудив ич

16. arontt

arontt Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    525
    Допаѓања:
    1.816
    Да беше тука... не е потребно да е тука. ;)

17. Skromna

Skromna Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јануари 2012
    Пораки:
    338
    Допаѓања:
    118
    :devil: поарно да не е тука,ако е ко ке му влепам еден големммм шамар,да ми излези инаетот и лутината шо долго време ме сака само на муабет и зборови а ништо не прави да се видиме,гушниме,бакнеме.....не сум по насилството поќе го сакам она слаткото ама баш би ми дошла онаа црнаминута шо викаме и со цела сила би го направила тоа....кретен... :devil:

18. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.303
    Допаѓања:
    5.952
    Еден шамар му спремам, ама еден специјален за него :devil:

19. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на: