Да беше сега тука пак немаше ништо д се смени, пак ке си беше истиот себичњак кој не слуша ништо друго освен своите нарцисоидни мисли во главата и при тоа пак ќе ме убедува дека премногу ме сака и дека грешката е во мене, иако тој е тој што си ја ставал девојката на последно место, после сите други другари, "другарки и пријателки од вчера", после своите себични желби и планови што започнуваат само со ЈАС. И да беше сега тука немаше што да му кажам затоа што пак ке останев неслушната и ќе го добиев по кој знае кој пат истиот коментар: "Јас не разбирам што сакаш ти од мене" без разлика дали јас сум утепала цел саат во објаснување што е тоа што ми треба, кои се моите желби и дека за да успее врска потребни се и двајцата.
да беше сеа тој тука ќе го гушкав силно немаше да го пуштам, ќе си лежевме и заедно ке си заспиевме, а тој ќе се топеше затоа што ќе му беше многу топло
да ми е сега тука ќе му ја пукнам фацата страшно ме нервира негото се бично однесување и неговата ,,култура,, што ја има,ќе му кажам да ме остави на раат сакам да цсум сама и да размислам што понатаму со мојот живот
Па сега...сакам само да го гушнам и да му ја галам косата додека заспива...мириса секогаш убаво,на чисто и бебешко...некако му простувам него,знам дека не е виновен,виновна му е средината и семејството,а против тоа не смеам да го натерам да оди...Затоа сакам само да го гушкам во моментов и на ништо да не мислам.
Па немаше да му зборувам едно 15 минути, така не од инат, туку од ќејф... Окарактеризирана како таа што секогаш има нешто да каже, мудро ќе си молчам, па повели изјасни се, зашто си такво муле понекогаш.... Абе во днк-то машко е да расипете се во една минута, браво.... (оваа фаца се смее, нема ли намрштена што цинично ракоплеска? ) .
segashniot e vo stranstvo i se chitkame na net...se potkaruvame posho choek nemoze da se razbere i nemoze da svati nekoi raboti kako se kazani poshto ne mu ja gleda facata i ne mu go slusha glasot..sakam da e do mene ! da se gushkame silno da si nankame se vrakja za desetina dena se molam pobrzo da pominat... a bivshiot...nesakam nikogash da mi se pojavi pred ochi so negovite seriozni i dosadni muabeti...