... И да ми кажеше дека ме сака, е исто ко да ми купил Маноло Бланик откако ми ја ампутирале ногата! Треба да остане у плакарот, со сите спомени и дренгулии пошо ќе зеам моторна пила ако се накурчам. Пис
Баш... А јас би му кажала дека го мразам ама буквално од дното на душата откако дури после 3 години од кај шо сме скарани јас дознав кои дупашлоци ми ги праел зад грб и ми велел те сакам...Ме сакаше ама којзнај како пошто то не е љубов и ќе му речам дека не е ни полојна маж од тој шо е со мене сега покрај сите работи шо му ги напрајв само заради него...Фак оф,шупак!!!
Ај мис ју самтајмс. Ми фали твоето грижење , твоето шегување и претераното сакање самиот себе.Нарцис еден. И мене ме направи таква. Ми фали да ми кажеш дека имам најубави очи на цел свет и дека сум многу убава. Те мразам заради тоа што се откажа од мене кога најмногу ми требаше. Воедно и те сакам ми фалиш со твоите долги ноќни возења и слушањето на прекрасни песни во автомобилот за на крај да се гушкаме како мали деца. Фалиш ИСКРЕНО. Спојлер П.С I wanna miss you less & see you more. И за крај ТЕ МРАЗАМ!!!!!!!
Ќе му го напикав џоинтот и секоја друга друга што ја користеше а јас незнаев а ќутеше како пи*ка во задниот отвор!!!!!
Ми недостига нашето меѓусебно зафркавање ... Ми недостига твојот повик за добро утро и добра ноќ ... Ми недостигаш ти ! А најмногу од се ... Сакам да се врати времето кога влегов кај тебе в соба а ти беше со друга в кревет -.-' Нека се врати тој момент за да не истрчам туку да ве стрелам двајцата
Само ќе му покажев колку сум среќна и дека неговите обиди да ме уништи и соупушти на дното не успеаа.
Bi se napila kafe I bi zborela za vremeto koe pominalo do sega...bez nego toa e ona sto ,drugoto go znaeme Sakam da znam I toj kako ziveel,kako sega zivee...onaka cisto prijatelski... No toj e bivsi I se naoga onamu kaj sto mu e mestoto vo minatoto Samo toa... Sreka bese platonska ljubov,spanska serija so tazen kraj-razdelba.. [mod-kirilica:tjgt0rgv][/mod-kirilica:tjgt0rgv]
ке ке ке ...... незнам што ке направев бе.... Што ми текне на памет тоа.... Само нека се осмели да дојде другото е лесно ...
Да беше.... хммм... немаше да му речам ништо... А ако ме праша нешто, само ќе му кажам - Не си достоен за разговор со мене!