поарно да не биде хахахах .. не ми треба бреее .. само време сум си губела со него.. ама нели пак секавања едно друго, за тоа време арен си беше.
Што би било ако би било,а? Па веројатно ќе сум била најсуровата личност во светов. Незнам зошто, али со него се понашав ладно едноставно како кучка. Ама заслужи! Ме третираше како куче, немаше понашање со мене. Љубомора КОЛКУ САКАШ, уцени, а најбедното, после раскинувањето вадење муабети. Пример: Јас ја откачив ( не ми смета толку ова, ми е гајле) амаааааааааа Ми го др*аше ова она ГО МРАЗАМ АХХХХХ да можам да го вратам времето. НЕ МЕ ЗАСЛУЖУВА. НИКАКО!
Го читам мислењево и се пронаоѓам буквално во секој напишан збор.Мислев дека мојот беше единствениот со толку просто однесување и фалење во стилот ја откачив,не ја сматрав за девојка,ми го др*аше,легна со мене и уште многу други работи,ама гледам имало и други. Да не зборуваме за истиот дечко? Инаку,да беше сега тука сигурно би му залепила 2-3 шамари. Мислам дека е доволно
Па глума од моја страна додека ‘‘го легнам‘‘ по машки кажано. Муебети од стилот , кад знаш да те волим преџи преко свега - колнење дека никогаш нема да го заборавам, -дека уште спијам со гушната перница мислејќи на него, -дека и кога сум била со друг сум мислела на него, -оти знам оти сум идиотка невидена, ама ете го сакам, -не ми е важно дали ме сака, -дека сум љубоморна повеќе откако кога бевме во врска, - дека уште ги читам неговите пораки, - демек мака ми е оти го избришав на фејсбук ама ако треба ке го додадам пак, - дека уште слика со него ми стои на компјутер, -дека сега кога ке одам во странство сум испланирала и него да во викнам, -сите планови што ги правам го вклучиваат и него -уште пасвордот ми е кики.и.(неговото име) -дека уште вежбам стриптиз пред огледало и мислам како ме гледа и уште 10000 други муабети (читај лаги) од типот ‘‘жена си, снајди се‘‘. А штом поминам една вечер со него, заборавам на се што сум рекла, се до нареднит пат кога треба да го молам
Сега во овој момент да ми се појави на врата појма неам како ќе реагирам. Можда само ќе го прашам ШТО НАПРАВИВМЕ, ВО ШТО СЕ ПРЕТВОРИВМЕ?
Да беше тука... Даа беше тука ќе си лежкавме на широката спална,самички, ќе си праевме муабет ќе се мазевме,бакнувавме,тешевме! Уште да е тука.
Да беше бившиот тука би му честитала. Дознав дека стапил во брак и веќе си оформил семејство. Па честито нека му е. И би му кажала дека јас сум 100000000000 пати посреќна во оваа врска отколку со него, зошто сега сум вистински заљубена.
Да беше тука ќе му кажев дека немам дечко , дека намерно му кажував така за да ме остави зашто ми беа тешки периоди , дека за него се пијанчам секоја вечер у парк и дека сакам цел живот да го поминам со него
ке го прашав зошто се така однесува со мене кога сите велат дека не е лош човек и би му кажала што чуствувам за него ...не ми бил дечко никогаш, но сме биле многу време заедно....
Da bese bivsiot tuka ke mu kazev deka imase pravo koga velese deka nikogas nema da najdam podobar od nego!!
Да беше бившиот тука би го гушнала најсилно и би му кажала дека во мојот живот тој беше зрното радост, надеж и зрак светлина.
ќе му речам џабе си фин сеа ти помина твоето време те преболев најдов подобар од тебе и знаеш шо? фала шо ми покажа каков идиот си ме повреди ама сега сум јака и секаков удар можам да поднесам и да се надевам ке те избришам скроз од моите спомени ко да не си ни постоел