[СДК] Сакам да кажам... Те сакам идиоту. И после се што ми направи и после сета болка, понижување сето тоа зло што ми го нанесе јас како будала и слепа те сакам. Не можам да разберам зошто уште ме привлекува твојот поглед. Оној глуп израз на лицето кога ќе ме видиш и ќе си ја свртиш главата. И се уште не можам да сфатам дали ти е жал кога ќе ме видиш или ти се гади. Не можам да ти го разберам погледот. Не можам да те разберам тебе и таа новата. Се ми е ново само овие глупи чувства во мене се стари. Се се менува само твоето место кај мене. И се прашувам до кога ќе патам поради ова до кога ќе се мачам со гад како тебе. Глупаво момче кое не знае да покаже грам почитување и љубов. Момче кое не знае како да се однесува со своите другари, а јас будалава сакам со мене беспрекорно да се однесува. Еј будало освести се веќе еднаш ДО КОГА ЌЕ ГО САКАШ??????????
Hmm,da bese tuka..pa tuka e i taka cesto se gledame,ocajno mi dava znaci koi me naveduvaat da mislam deka saka da se vratime na staroto.Znae deka imam drug veke podolgo vreme.Ne e deka go sakam,ama nisto vo vrska so nego ne mi e seedno
Па ништо.. сега си имам некој најдобар на свет и бившите искрено на малото прсте неможат да му се фатат.
Da bese sega mojot bivs tuka sigurno kosata ke mi obelese pa ke mi opagase od stres. Ljubomorna budala so na kraj si zamina so mojte drugarkii!!
[СДК] Сакам да кажам... theme: - ПОСТОИ ЗБОР ШТО НЕМАМ КОМУ ДА ГО КАЖАМ ОТКАКО ЗАМИНА ТИ - И после три дена почнав да размислувам трезвено.Со право или не, ќе видиме. Смрзната, оставена сама со очајничките обиди да пушам цигари, седам и чекам.Чекам да поминеш. Погледот ми го привлече еден пар.Момче и девојче фатени под рака.Блиц-па тоа си бил ти.Занемев, стресена...од нервоза или од студ.Незнам.И јас имам некој, а сепак сум сама.Сеуште ме сакаш го чуствувам тоа во воздухот што го дишиш.Далеку си,со друга си а сепак си мој.Живееш во мене.Така и ќе остане.
ќе му кажев: многу ме напињаше и неподнослив беше у последните денови и затоа те изневерив извини знам дека те боли ама тоа е... сега сваќаш како ми беше кога ми збореше дека ќе отидеш со друга?! знам дека не замина кај друга ама ете јас заминав (самиот си го бараше) чао
Добро сум, подобро од претходно, уште не ми заздравила раната од тебе, си стои, не верувам дека ќе помине некогаш. Добро сум, ако може така да се каже овој е*ан живот што го гледам, не живеам, после тебе. Уште не сум оздравела од тоа што ми го стори.. Уште сум будна до зори, и уште ме боли исто како и првиот ден... добро сум, некако... само, те сакам назад...и покрај се, те сакам назад. Спојлер Да имав барем една причина зошто би ти го кажала ова, зошто заслужуваш да знаеш, одамна ќе ти беше кажано...
Ке живеев мислам онака ке чуствував дека живеам, а не како сенка да се шетам сега. Се уште не можам да го преболам
[СДК] Сакам да кажам... душо, рече не ме сакаш, зошто сеуште ми пишуваш? или јас сум крива што единствена се грижам да ја држиш главата на рамена? идиот сум, а кој проблем имаш со 6.9 и тоа во процент?
Ќе му се заблагодарам за сите гомнарии што ми ги направи и за сета болка што ми ја предизвика. Да не беше тој, никогаш немаше да бидам свесна каков маж имам сега покрај мене и колку сум среќна што некој идиот на млади години ми приредил пекол, па можам остатокот од животот да го помонам во рај. А на другиот бивши и испечатена благодарница ќе му поклонам! Да не беше он да му ја растури тогашната врска на мм, сега кој знае кај ќе бевме...