[СДК] Сакам да кажам... За инает ќе издржам. За инает ќе се дотерам и за инает ќе бидам најубава. За да видиш што си имал покрај себе а си го испуштил од раце. И за инает ќе се правам дека не ми е ништо и дека сум добра,за инает ќе се правам пред тебе како ништо да не било. За инает ќе ти докажам дека ми иде сосема добро без тебе... А од внатре,нека боли. Ама вака за инает не покажувам дека сеуште ми значиш и за инает нема да попуштам да ти се насмеам барем прва. А можеби тајно и ќе те погледнувам и ќе те посакувам,ќе сакам да сме заедно,како порано,кога ништо не и пречеше на нашата среќа. Самиот си одлучи да биде вака, па сега гледај ме со друг за инает! За инает ќе те натерам да мислиш дека ми е многу убаво и за инает ќе се преправам дека сум заљубена,ама тебе не ти докажувам ништо. Не ти се враќам за инает! Само за да ти докажам дека не е како што мислиш,да ти докажам дека иако ми е тешко без тебе ќе издржам со последни сили,но сепак ќе издржам. И ќе ти докажам дека мојот свет не зависи само од тебе. Ќе ти докажам дека колку и солзи да истекле од моите очи,следниот ден ќе биде како ништо да не се случило,за инает. И за инает ќе те натерам да се затрескаш во мене уште повеќе и од порано. За инает ќе те оставам да патиш и да мечтаеш,за мене и за нас исто онака како што ми правеше ти на мене само за да видиш што е со моите чувства кон тебе. А знам дека тој мој инает го сакаш најмногу од се,знам дека со него само си го полниш егото знаејќи дека сиот тој инает е предизвикан од мојата љубов кон тебе. Ама за инает не ти признавам и за инает ќе продолжам вака зошто тој проклет инает што го водам прави да се чуствувам толку добро. И знам дека кругот ќе се сврти и уште толку ќе се заљубиш во мене ЗА ИНАЕТ! ова е се што чуствувам и се што сакам да го кажам на глас ЗА ИНАТ!ЗА НЕГОВ ИНАТ! Спојлер Извор-фејзбук/љубовни пораки
би го гушналааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа нај нај силноооооооооооооооооооооооооо.............
би го гушнала нај силнооооо!!!! ми недостасувааа..има друга,а сеуште ме бара на телфон и сака да се видиме...и пред 3 вечери се видовме....тман го заборавив...си ги вратив чувствата и тешко ми е!!мислам на него самоо...а секогаш ја оговара таа неговата сегашна девојка..
Не вреди Principessa123,не вреди. Те бара тебе,и се додека си слаба на него,тој ќе го искористува тоа.. Кога ќе кажеш дефинитивно крај,мислеш ќе те побара? Не драга,секако дека не.Ако сакал нешто повторно со тебе,ќе раскинел со неа Прекини со овој љубовен триаголник.Така само ти ќе се повредуваш. Барај си ја среќата на друго место,со него не ти е.
ќе му кажев дека баш ми е мило што и покрај толку време, пак си е истото срце. (а тоа што мене ми здосади е друга работа што ќе ја прескокнам)
Па зависи кој бивши.. во моментов како што сум поднапиена после свирка, добро би ми дошол лепотанот од др град што го имав едно лето. Интересно ќе беше..
..ќе го прашав дали му недостигам.. А бидејќи знам дека е така,би му рекла 'Среќна сум, а сега пукни од мака'!
Нека е тука, нека се врти околу мене како птици околу гнездото. А јас ќе си бидам во моето јато птици.
DA BESHE TUKA SEA KE GO GUSHNEV NAJSILNO STO MOZAM I KE MU KAZEV DEKA GO SAKAM PREMNOGUU I DEKA MI E KRIVO ZA SE I DEKA MU JA POSAKUVAM CELA SREKA NA SVETOT KE GO ZAMOLEV DA MI PROSTI I DA MI KAZE DEKA KE SI NAJDE DEVOJKA KOJA KE GO CENI I CUVA