JAS OTIDOV SE VIDOV SO NEGO I NAPRAVIV I MU KAZAV SE STO SAKAV..DOBRO NE BAS SE AMA POLA OD TOA SO SAKAV DRUGATA POLA JA CUVAM ZA MALKU PONATAKA
Сакам да кажам... САКАМ ДА КАЖАМ ДЕКА ТЕ МРАЗАМ ДА, ТЕ МРАЗАМ, пошто кретену еден ми влезе в срце и ми го уништи. Ме уништи целата, да сменам карактер, да сменам понашање, ме испрограмира у твоја никаква барбика. Да се мразам пошто не сум ко тебе совршена, да се мразам пошто никогаш не успеав да ги задоволам твоите ебени критериуми за една девојка. А СЕ ТРУДЕВ МНОООООООООГУ, душа ме боли кога гледам наназад, срце ми се кине за сите солзи пролеани, на повиците на кои ти не си кревал, за колку пати сум те молела ебате да останеш. ЗА КОЈ К*Р СУМ ТЕ МОЛЕЛА? ЗА КОЈ СУМ СЕ МЕНУВАЛА? ЗОШТО СУМ ТЕ САКАЛА УСТВАРИ? АМА АЛАЛ ДА ТИ Е ПОШТО НАПРАВИ ДА СЕ ЧУВСТВУВАМ КАКО ЃУБРЕ, ПОШТО МИ ЗЕМА ГОДИНИ ОД ЖИВОТ, ПОШТО МЕ УНИШТИ. И ТЕ МРАЗАМ, ПОШТО СЕТА МОЈА ГРИЖА ТУПЕШЕ ДЕКА Е ЉУБОМОРА, СЕКОЈА МОЈА ПОПЛАКА ТЕБЕ ТИ БЕШЕ ГЛУПО НЕРАЦИОНАЛНО МИСЛЕЊЕ, СЕТА МОЈА ЉУБОВ ЗА ТЕБЕ БЕШЕ... НЕ ЗНАМ....СЕ МРАЗАМ ШТО СУМ ТЕ САКАЛА, ПОШТО ТИ КОПИЛЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖИЛ. И МЕ БОЛИ И ЌЕ МЕ БОЛИ. АМА ЕДЕН ДЕН ДУР СИ САМ И НАЛЕТУВАШ САМО НА ФУКСИ ЌЕ МЕ ВИДИШ МЕНЕ КАКО ЌЕ БИДАМ СРЕЌНА СО НЕКОЈ, ШТО НЕМА ДА МЕ НАТЕРА ДА ПАТАМ, ШТО ЌЕ МЕ САКА И ЦЕНИ ЗА ТАА КОЈА СУМ А НЕ ДА МЕ НАТЕРА ДА СЕ АДАПТИРАМ. И ЌЕ ПАТИШ, КО ЈАС ШТО ПАТАМ СЕГА. извинете многу е бедно, ама не можев во себе...
Ќе му кажам дека после се што ми направи јас го сакам ... и дека никогаш на овој свет нема да стои сам... дека јас со ништо у ниеден момент не го заслужив тава ... дека освен тава шо го сакам најногу немам друг грев... и дека тој не вреде даа го погледне човек а не да го сака... и дека еден ден ќе му дојде акл ама касно ке е е... (и ќе му залепам еден шамар)дека срцето ми се кине кога ќе погледнам назад.. за сите солзи изплачани за сите ноќи непреспиени поминати со солзи .. и дека само јас знам како ми ее било овие месеци... дека го мразам затава што после него ниеден не можев да засакам..оти секогаш ке ми текнеше на него и на детето му удирав корпа..ДЕКА ГО САКАМ НЕИЗМЕРНО НОГУ ...
Да беше... Имаше да му удрам еден добар и силен шамар. Ке го плукнев во лице и ке му кажев дека е за жалење.
Ќе му мавнам клоца, ќе го пљукнам ко циганче, ќе се јавам на неговата сегашна женска, ќе и кажам дека ја вараше со мене... а да... ииии ќе му пукнам шамар додека се смеам гласно благодарејќи и на судбината што не разделила.
Ќе му кажев дека не го мразам и дека го заборавив.И секако дека нашето требаше да го завршам многу претходно
Ќе го прашав, зошто е проклето себичен? Зошто не ми дозволува да сум среќна? Зошто на секој чекор излегува пред мене, и ме потсетува на времето поминато заедно? Зошто неговиот поглед е се уште ист, како тогаш? Зошто ме тера да размислувам за него? И зошто покрај се, се насмевнува како ништо да не било?
Ќе му кажев дека ми е жал што го повредив и му раскинав без причина, а толкууу ммногу ме сакаше.Дека ми е жал што го расплакав на нашата последна средба.Тогаш прв пат видов машки солзи, искрени И УШТЕ МЕ БОЛИ СРЦЕТО КОГА ЌЕ ПОМИСЛАМ НА ТИЕ СОЛЗИ Ама жалосно е, тој си има девојка што ја сака, јас си имам дечко што го сакам, така да не би била во врска со него пак, незнам, едноставно не бевме еден за друг..... Спојлер А, и му посакувам мнооогу среќа со сегашната девојка, бидејќи со мене ја немаше