Да беше овде ќе го прашав дали се кае за се што ми стори, иако го знам одговорот. Ќе му се заблагодарам што тој прв олади од мене, со самото тоа ми ги отвори очите и што сега благодарение на него имам прекрасен човек до мене, кој вистински знае да ме цени и никогаш не би дозволил да течат солзи на моето лице. Дека да знаев колкав љубовен мир ме очекува уште одамна ќе го оставев. И дека во план сум денот на нашето раскинување да го славам како втор роденден, бидејќи јас на тој ден повторно се родив.
да беше тука............... знам дека ќе беше тоа прекрасен однос кој поради различен сплет на околности не успеавме да го одржиме, ќе му кажев дека тој е тип кој секоја девојка го бара, карактер кој не го сретнав кај никој друг, личност која за саканата ќе направи се за да не биде тажна, лик на кој саканата му е пред се, личност на која не и претставува проблем љубовта да ја покажува пред сите. Иако помина многу долго време сеуште се сеќавам на тие убави моменти кои и покрај тоа што кратко траеја сеуште ми недостигаат, ти беше тој кој ме научи на многу животни лекции кои јас не успеав да ги научам, кои сметав дека нема да ми се случат мене. Кога би ти кажала само дека сум ти бескрајно благодарна за секој убав поминат ден, благодарам за секој ислушан збор од моја страна. Ти благодарам што тогаш ми покажа како се однесува машко кое почитува, кое сака, кое никогаш нема да повреди личност која ја почитува,макар и со зборови. Уживај во животот и овозможи и го на некоја девојка она што јас не успеав да го сватам. Овој поздрав е само за тебе, нашата песна. Огромен поздрав до тебе и ти благодарам за се уште еднаш.
Ете свати дека нее подобра од мене таа мастикааа....но арно ти се прави по лошо да те снајде,а јас немој да ме мислиш си најдов нов што ме сакаа и го сакам повеке од тебе! и да да не заборавам не ме гледај кога ке ме сретнеш белја ми правиш! ете ова ке му го кажев!
Леле зарем вака поучува единствената по тебе религија? Баш ништо немам желба да им кажам. Секој со маќите и радостите на својот живот и добро здравје.
па по сето лошо што ме снајде мене со него ете и да речам и да не речам Господ секако гледа. Но ете така ми дојде што знам.........
Само ке го гледав во очи па сам ке разбере што мислам и што ми зборат очите.....и сигурна сум истото и кај него ке го видам
Да беше бившиот сега тука ќе имаше многу проблеми. Всушност секој ден почнавме да се расправаме за нешто, така не можеше да се зачува врската. Тоа е неподносливо. И добро е што ја прекинавме наместо да оставиме уште време за нешто да се смени.
Феминки вака како нова , прво се приклучувам на овааа тема Да беше тука , ќе го прашав што сака од мене ??? Зошто се појавува кога секогаш ќе го средам мојот љубовен живот, зошто се интересира како ми е во врска и дознава на секој можен начин?Што го интересира дали сум спрема да кажам "судбоносно да "? Го запознав пред 11 години , веќе сум во 3 годишна врска , а тој мора да се појави кога-тогаш ,убеден дека го сакам,а наводно незаинтересиран за мене.Да напоменам дека мојот брат е најдобар другар со неговиот брат, така да има инфо-биро, инаку не се запознавме преку нив. Зошто незрела врска од детство да ми руши хармонија сега веќе на 27 години??? Дали на некој му се случува ова, споделете искуство...
Знаеш дека ми е ова животна желба ??? Не верував дека немој може да те повреди без да те допре , во буквална смисла на зборот !
ќе му кажам дека го сакам повеќе и од порано фледајки го во очи и ке го залапам...макар последен пат да ми е