Bi mu rekla deka mnogu mu poevtinea sponzorusite negovi...Cenata im padna na vikend vo Bansko..Grevovi...I on so niv.
Не си потребен веќе..Скоро и да не те мислам..После долго време за прв пат не ме боцка нешто во гради кога ќе слушнам дека си среќен со друга..Замини си сега..Среќна сум.Конечно!
Neznam sho e so shamarite ,ama I ja bi ! Takvo ubavo faciche ima za shamarcinja ,ne eden , neznam kolku bi mu lepnala. Inaku si znae deka mi e neostvarena zelbava za shamar.
Да беше бившиот сега тука ќе си направевме некој муабет како ни е сега по разделбата, како ни оди во животот. Без тензии. Се разделивме мирно, без драми, без омраза. Едноставно така требаше. А доколку беше тука како дечко, се би било исто, убаво како што и беше, но погрешно.
Ќе му кажев дека дефинитивно не го очекував ова од него. Кога се разделувавме ми рече ќе ми дошол блиску до мене, што ќе морам да го гледам често... Помина време, мислев сме се заборавиле и кога гледам одеднаш во врска со другарка ми... Не можам да спијам, барам допирна точка ама нема меѓу вас, епа како? Како се случи ова? Ве познвам и двајцата многу добро, единствено што сте мирни и фини луѓе по природа, а друго што ве поврзува? Ќе експлодирам... Кажи ми... Ќе ти се јавам...
Лажгоооо! Се дознав, факд ап псајхо глумец театар, тоа си тиии! Друга нека ти верува на тажните песнички и стихови, ко да ти е скршено срценцето Мршш, очи нема да ми видиш више! Како сум губела време на тебе, паметот кај ми бил не ми е јасно Па уште се корнев по дома изненадувања да ти правам, по цели денови губев да размислувам како да те израдувам. Ѓубре си. А да беше тука, буквално збор немаше да изустам и така ќе те одминев. Тоа ќе добиеш од мене, одминување ко никогаш и да не си постоел! Ми се гадиш
Ќе му удрам шлаканица за да ме запамти до крајот на животот. Му се спремам одамна, ама никако да го сретнам.
Ќе му се заблагодарам што ме остави затоа што сега покрај мене имам прекрасна личност што вреди многу повеќе и сум премногу среќна, а тој нека пати за се што направи!
Да заслужуваше сигурно ќе беше.А и подобро што не е тука.Само да знае колку е беден на фб со статусите и сликине...ама ако добро што ги објавува,демек љубоморна да сум м,така докажува колку е глуп ......а тоа да сум љубоморна тешко. Сега нека му ја мисли таа кај што е.