Вадиш муабети, ќе видиш кога твоите лаги ќе станат вистина-ете тогаш ќе осетиш СЕ! Во сон да ти доаѓам како казна!
Ke go pozdravev ke go viknev na kafe da si pomuabetime sepak ostanavme vo dobri odnosi ama minaa 2 godini kako ne sme iskocile na kafe da se vidime asalno da si pozborime taka da bi go viknala na kafe zosto seuste mi e mil kako licnost sto imala posebno mesto vo mojot zivot
Да беше тука ќе те натерав да ми ја оставиш блузата за секогаш кога ќе ми недостигаш да си ја облечам и да почувствувам дека засекогаш ќе бидеш до мене. Би легнале заедно на големиот кревет, еден до друг. Нежно би ја потпрела мојата глава на нрговата додека со прстите му ја растурам фризурата. Жално би го погледнала во очи допирајќи ги неговите усни со мојот показалец. Би му покажала која сум јас и што би изгубил заради неговата несериозност и дрскост. Би водела љубов со него како последниот пат... најстраствено, со запалени светла, гледајќи го во очи додека ме притиска за половината. Би заплакала да знам дека за последен пат ја гледам најубавата зелена нијанса.
Пак ќе ме заебеше и милион пати да беше тука ПАК ќе ме лажеше,а јас уште не се опраив глупача.Така што, ако не си тука, никад више и да не бидеш тука .
Колку ми е мило што ми покажа каков си. Сега кога гледам што и правиш на девојка ти, жал ми е за неа.... Штета што не ми го покажа лицето на време пошто те засакав, се заљубив, ме излажа дека си добар, ама барем сфатив.....Мило ми е што сфатив....не е битно после колку време, битно сега знам. Како издржа бре човеку со таа маска толку долго време? Не ти беше досадно и мачно да глумиш пред мене? Не, стварно...психопат ли си, вол ли си....Што корист имаше толку време да глумиш добар? Зошто и мене ми трошеше време? Тоа не го сфаќам никако. Што знаеш ти за повредени чувста, осет, морал, гордост? Ти си обично говедо без емоции... А инаку, сега гледаш дека швалерката и коментира на девојка ти? Таа (девојката) уметник, црта најубави цртежи што можеш да си ги замислиш, те нацртала тебе и те оставила на фб, а долу коменатар од шлаверката: Леле колку е прекрасно, да не знаеш дали е цртеж или во живо го гледаш хехе (бакнежи и срциња) Еј, човече Ја понижувате девојката....се ебеш со швалерката, ја изневеруваш девојка ти и после таа и коментира дека убави и се сликите.... Знаеш ли каков коментар требала да остави швалерката: Ејј овој цртеж си го нацртала додека ме ебеше дечко ти, ти текнува ли кога ти рече дека е со другарите? Епа со мене беше... Тешко и на девојка и на сите околу тебе.
Ме изнасмеа.... А Чарлс и компанија и Камила на Дијана што и направија??? Ах бре неверство е старо колку и човечанство ама жалосно е што невините/наивните/неинформираните гинат/страдаат. Инаку јас на мојот бивши што ли да му речам...ништо...убаво беше додека тареше...можеше да биде поубаво за да не останевме бивши еден на друг...а можеше па и ич да не си бевме заедничко минато. Што знам,било поминало.
Немаше ни да го приметам дека е тука, како и што не го приметувам кога случајно се затекнеме на исто место (кафич/или на улица се разминеме) Таков си за мене,невидлив.
Да знаев дека си толку прост по ни една цена не би била со тебе, и се дупло да ти се врати, и сите лажни муабети што ми ги вадиш е со нив ја опишуваш.сестра ти таа е ороспија со тапија не јас. И да тоа што те откачив и на време ми дојде паметот немаат право да озборуваат за мене твоите за мене. Не припагав во таа проста фамилија сега имам човек до мене кој искрено ме сака а ти си обичен селјак. Зборувај што сакаш за мене знам, во ниту една мене не ме наогаш а и слушнав со најевтините простачки се допишуваш... Па конечно нешто што ти одговара. Чао лепи
да беше сега тука, ке си праевме некој стандард муабет за психологија, универзум, шетање и сл.. ама не е...
Ако го кажам кој е типот може некој ќе се сети кој е пошто татичко негов е малку попознат на јавноста (не политичар ), па овој оди по негови стапки Верувај и мене ми е жал за неа...многу ми е жал... Премногу е добра, фина и не знам како тој вол најдува само добри луѓе да има околу него. Не се секирај, со тек на време ќе дознае и девојката. Можам само една порака да пратам и ќе им се заебе животот и нему и на швалерката ама трпение спасение...
Остави ги, ке излезе на виделина и нивното. Ти гледај си твојот живот и твојата среќа, учи од тоа што било до сега. не им се замарај
Не им се замарам јас, само сум среќна што на време избегав од него Тешко на таа до него... Посакувам да дознае девојка му, заслужува. Ама како треба, така нека биде.