Би му рекла: - Гледаш што прави мајка ти на фб? Ај прибери си ја малку...или ти влегуваш од нејзиниот профил? Лајкови и коментари, уште на кафе да ме викне...што ви е бе? Не, стварно што по ѓаволите? Па ти демек фраерот ништо не знаеш за мене, ништо не гледаш ама затоа мајка ти растур прави АЈ искарај си ја, речи и нешто да престане...не ти е тебе глупо вака мајка ти бурно да ја следи твојата бивша девојка на фб?
Ќе го отворев нашето омилено вино,знам дека тој ќе ги пуштеше песните што ги сакавме и двајцата и ќе муабетевме се додека не му заспиев на гради ( некогаш омилената моја перница)
На првиот дечко, а воедно и прв бивш... Нека ти е здрав и жив синот па побрзо и на моја глава Туку уште да бевме заедно, тоа дете мое ќе беше? и сега ќе ми дадеа телевизот од општина, како поклон за првородено дете во годината?
да си седиме свеќи топло романтики жежок кхм хмм не мора и онака местото му е во 2016 ама да беше тукаа :/
Ќе гo гушнев тooooлку силнo , ќе слушaвме нaши тoгaшни oмилени песни , ќе си лежевме гушнaти и ќе си искaжувaвме све штo имaвме нa ум и вo срце , ќе си зaплaкaвме кaкo некoгaш и ќе јa прoјдевме нaјлудo нoќтa .... ...нo тoa сaмo еден ден , еднa нoќ
Ќе пукнеше од мака колку луѓе ме поканија на вечера На страна зезањето... Еден далечен бивши да беше тука ќе го гледавме најубавото зајдисонце