Кога добро ќе размислам. Не ми недостасуваш ти, ми недостасува времето поминато со тебе. Но, токму тоа, времето ќе покаже дека заслужувам многу подобро од тебе. Никој не е цвеќе за мирисање, но губењето на чувство за осет ми дојде преку глава
Ќе почневме муабет со заебанции како толку многу време да не поминало. И ќе биде исто како и секогаш кога се појавувал од нигде никаде. Првата збор ќе почне со едно единствено - Amore
Да беше бившиот сега тука, многу работи ќе беа катастрофа, понекогаш мислам е многу подобро некој што заминал да биде таму и да не се враќа, со причина прекинало сето тоа, никогаш лично јас не би се вратила, поготово не кога сето тоа беше тортура, иако понекогаш ми фали можеби како личност што имам поминало дел од мојот живот сепак не вреди да читам иста книга со ист крај по сто пати
Sto ke mi go?Koga sega imam pokraj mene decko koj me osipuva so ljubov?I znaete sto?Za prv pat so nego se gledam i vo idnina,a ne samo sega.A toa ne mi se sluci so bivsiot.I podobro sto ne e tuka.Ako e tuka ne bi bil bivsi-neli?
Како не загледувам луѓе, и до мене да помине воопшто нема да приметам дека е тој. Ми се има и случено ова. Бев со "другарката" и баш почна да вика по него, крена узбуна дека поминал покрај нас како кој знае кој да поминал.
Непребол ми е.. Мислам дека си имам направено слика за него како идеален, и не можам да го сменам тоа. Тој веќе се ожени, јас нормално почнав да излегувам со друг.. Немаме контакт 4 години. Ама потајно би сакала еден ден макар на 50 год да завршиме заедно. Некако го гледам како центар на светот кој нема смисла без него
Да беше тука ќе требаше под маса да се кријам. Срам ми е со каков сум била, среќа па не завршивме заедно.