несакам ни да мислам што ќе беше едноставно сум среќна што не е !!! се каам што некогаш сум имала човек како него во животот нека остане во минатото засекогаш ...доволно се напатив
....Ahhh....Da beshe tuka bi mu predlozila se da se zaboravi, i da se prepushtime na novi momenti, nekade daleku od site, da izbegneme na nekoe ubavo mesto vo priroda...a ostanatoto e prepusteno na fantazijata
Ќе му дозволев да ги изгуби своите прсти во мојата кадрава коса... Ќе го бакнував,како да ми е последен пат... Ќе му лежев на тие чудо од гради,и ќе му правев белези со устата... Ќе заспивав гледајќи го..Или ќе му дозволев тој да се успие додека буквално зјапа во моите очи,слушајќи го неговиот глас како ми вели дека би можел вечно да ги гледа моите зелени очи..И да умре така... Би... Ма не сакам да велам би! Сакам да велам во сегашно време... Ајде миличок,попушти! Знам дека и ти го сакаш истото!
ќе го гушкав ке го бакнував, ќе му кажував колку ми е прекрасно додека е до мене, додека го осеќам неговиот парфен на мојата кожа. едноставно ќе уживав во секоја помината секунда знаејќи дека таа никогаш нема да се врати
Ке го замолев да се возиме со моторот пак,како таа вечер, би посакала да се држиме за раце како што беше тогаш...да се почуствувам сакана...
Да беше тука ќе му кажев колку само сакам да ме гушне.Ќе му кажев не ми е важно ништо само сакам да сум со тебе.Ќе се возевме на мотор како тогаш,борејќи се против студот гушнати.Еххх само колку сакам да е тука