Да беше тој сега тука... Ќе го бакнував...И ќе го побарав мирот во него.... Ќе го сакав...И ќе го гризев,баш како што тој сака од мене.... Мачорче мало...
Да беше тој сега тука... Ќе го гушкав и ќе му кажував дека се уште е во моето срце.И сакам да остане така засекогаш!
Да беше тој сега тука... Ќе му кажев да не ми се лути што сум никаква овој период.. дека многу го сакам, дека сум тука.. дека не бегам од него... дека сакам само да ме гушне и да заспиеме заедно гушнати.. ништо повеќе.............!
Да беше тој сега тука... Ке му речев да ме гушне најсилно како што знаеше најубаво да гушка...... ! Ама да беше !!! :'(
Да беше тој сега тука... Ќе си го гушнев силно и ќе си се пикневме в постела мека бела. Ќе си се љубевме, галевме и ќе си уживавме во љубовта... Ама он не е тука, си спие дома, флексибилно работно време си има... А, јас? Од 07.30 станата... И на работа... Уффффффф...
Да беше тој сега тука... ехххх да беше ама не е ...ама да беше ке имаше глупости делење хахаххахааххахах и пољупци секако
Да беше тој сега тука... ќе се гушкавме и милувавме најубаво на целиот свет и он ќе ми кажуваше колку сум убава и мила и нежна, ќе медитиравме заедно така гушнати до утре
Да беше тој сега тука... Беше, пред некои минутки. А да беше сеуште тука ќе го изтепав што ми се изнасмеа дека плачам на филм
Да беше тој сега тука... Ќе правевме се,од почеток до крај..Како што не сме се виделе 2 недели..уфф би го изела
Да беше тој сега тука... Да беше сега тој тука..... нема да спиев сама... ах ќе дојдете ли кај мене на свадба?