Да беше тој сега тука... вака сеа на почетокот на есента... некако сакам само тој да биде покрај мене... ништо повеќе..
Да беше тој сега тука... Понекогаш и треба хахаха А муженцето ете го спие во другата соба, а да беше буден...Офф мори мајко што ќе го снајде хухухухухух
Да беше тој сега тука... Оххх не грижи се, добро го расонив од спиење ))) И да-ептен му годеше... Вечерва пак
Да беше тој сега тука... Ке го изнагушкав со сета сила, ке го изнабакнував и ке гледавме некој филм 100%
Да беше тој сега тука... Ќе направев пак и пак и пак да ми го каже она што сакам да го слушнам! И немаше да ми биде вака ладно! Ајде, заврши веќе!!!
Да беше тој сега тука... Не постојат доволно безобразни смајлиња И плус дозволениот број е 10, а тоа е тоолку тоолку недоволно
Да беше тој сега тука... Да беше тука ќе му кажев дека го сакамм премногу и дека немав сила да му кажам дека сум в љубена во него додека се мувавме ... би му кажала дека никогаш нема да го заборавам инако се правам " ладна " се би дала да биди со мене