Да беше тој сега тука... ммммм да беше само тука..ќе си се гушкавме под топло кебенце и гушнати ќе си заспиевме
Да беше тој сега тука... ќе молчев и ќе се препуштев на моментот. Спонтаност ми е една од позае*аните странИ!
Да беше тој сега тука... Да беше мојот бивши тука, ма не фала не сметам туку ТВРДАМ дека не ме заслужува. Имав добра врска со него, но машко ко машко, не знае да цени што има до него и затоа сега ке си влече од оние што сите ги влечат. Не би му се вратила иако сакаше, и затоа што доби повеке корпи јадеше слатки по мои другари, и да не должам... Не ме залужува а и не заслужува да трошам зборови, али ајде од грешките се учиме Срека моја што не бев со него во моментот кога запознав една личност, која знае да мисли со главата и со која имаме многу заеднички теми за разговор. Тој не е овде Сепак секоја вечер си пишеме на чет. И за него знам многу повеке од бившиот. Мегу нас не е имало врска но се чувствувам како да го знам многу долго. И Да беше тој сега тука ... не ке го испуштев од прегратка Штета што по малку е женскарош
Да беше тој сега тука... ќе се гледавме како телиња ... и ќе почнеше некој муабет јас ке бев дрска и ке дојдеше до кавга ... слично како сабајле ... само што не дојде до кавга ... ама малце фалеше
Да беше тој сега тука... ќе имав прекрасно друштво за кафе и муабет. па излежавање и страсти и гушакања... ама на работа е
Да беше тој сега тука... ќе требаше да се фатиме за книга!!!! Ама пошто и двајцата повеќе сме по некои други работи... веројатно до книгата немаше ни да стигнеме.
Да беше тој сега тука... Da bese....bi ja doziveale najstrasnata ,najromanticnata i najneznata noc vo nasite zivoti....Duri sega iskreno bi mu kazala kolku go sakam i kolku mi nedostasuva,no toa e nevozmozno...zatoa sto treba da skokneme mnogu godini i iljadnici kilometri...
Да беше тој сега тука... Ќе го ингорирав, како и што заслужува. Мочко еден. Ти бре мене мангуп ќе ми се правиш? Можда и со врела вода ќе го потурев, ама ова со игнорирањево повеќе ми се допаѓа. Поефективно е.
Да беше тој сега тука... ...ќе беше...6 букви има.За бакнеж. Понекогаш има 4.За секс. Но се се сведува на тие пет,по кои трагам од кога знам за себе... По тие пет букви,и твоите очи... ....Љубов.
Да беше тој сега тука... Не посакувам никој од минатото сега да е до и со мене.Затоа останале и припаѓаат таму-во минатото. Не се каам-каењето е најбескорисна работа на светот,ништо од веќе слученото не мозе да се измени и поправи,сум завртела нов лист и еве сум си сега во сегашноста без поглед свртен назад.И зошто да прогнозирам како би ми било со некој што од х-причини не сум до ден денес?Ако било предодредено да сум ќе сум била,ќе сме се избореле и двајцата да опстоиме love is a battlefield.Бескорисно ми е да правам комбинации кои не биле предодредени да бидат,а со секого би се јавиле некакви проблеми кога-тогаш,па немам намера да се убедувам како со некого мозело да ми биде нај-нај.Само со оној со кој ќе се дели и доброто и злото вреди да се остане,а совршенство нема-без исклучоци.Една причина повеќе зошто нема совршенство? Ве дели сонот .Ова е оффтопик,на темата се изјаснив за мене има едно минато време-минато свршено и бившите или нереализирани ќе си останат со истиот статус-перманентно .