Да имав/немав дечко/женска ?? да немав дечко ке уживаввввв во животот сигтгрно многу повеке од сегааааа....ама мислам дека наскоро ке уживам
Да немав дечко ќе отворев ваква тема. Чисто за да гледам како и други 14 годишни немаат дечко и да си ја искажам маката и да се тешам дека не сум само јас стара мома на 14. Или ко авторов, да се пофалам дека не сум ко другите, туку сум посебна, за да ми пишат пораче „Деќко да се дружимее.“
Кога ќе го најдеш вистинскиот, и тоа како ќе уживаш во животот Да немав дечко, ќе барав некој ваков каков што го имам до мене.
сите околу мене се убедени дека овој е вистинскиот за мене а дали само јас тоа не го гледам јас од ден на ден мислам се обратно
да немав дечко сеа ке уживкав ке си идев да си зимам хамбургер а немаше да го чекам он да донесе тост
Да имав дечко ке си беше до мене сеа и ке си го сакав, и галев, и чував и сексав и нервирав, и и и и и и ...
Да немав дечко ке си го живеев животот исто како и сега, само што почесто ке одев на активности со девојките од медитација и ке трчав повеке-летото ни доага па ке дадам се од себе да се реализираат овие 2 работи секако и ке трошев повеке лично за мене
Да немав дечко ќе немаше на кој да се истурам во ПМС. Ќе страдаа другите.. Мора некој да го јаде, јбг. Страшно.
Да немав дечко сега ќе шетав многу повеќе,повеќе ќе се грижев за тоа како изгледам пред другите,ќе имав помалку стрес и соочување со љубоморни сцени,едноставно ќе бев слободна.А едно време бев и морам да си кажам дека убаво е и така.
Да имав девојка ќе ја сакам бескрајно ќе ја сакам со сето срце со сета своја душа кога ќе ја видам срцето ќе ми трепери рацете ќе ми се тресат нема да можам да го отргнам погледот од неа срцето ќе ми потскокнува секој пат кога ќе ја видам секој ден ќе и кажувам колку ја сакам ќе и кажувам дека таа е единствената во мојот живот таа ќе биди единствената по кое срцето мое копнее кога не е до мене ќе ги посакувам нејзините нежни усни од кои би сакал да ги слушнам тие два волшебни збора: Те сакам ти си ми единствениот,тоа ќе ме храни тоа ќе ми дава сила да ги поминам сите препреки......за неа би го дал и животот....но зборовите не значат ништо ако не ги почувствуваат оние за кои се наменети еххх се би дал само да имав некоја која што ќе ми го освои срцето мое и на која што ќе и ја подарам љубов огромна и бескрајна љубов.....
Оваа година ќе одев на одмор со другарките и гарант ќе имав мини врска на далечина. Не се жалам. По се изгледа сум тип што добро функционира во врска.
Заклучок: момците ако сакаат да имаат женска, треба да бидат кретени или барем да се потрудат да се кретенизираат. Извинете мала шала, ама ептен ми падна во очи