Па од двете најубави нешта-неможе да се издвои некое како поубаво.Затоа што двете имаат своја вредност.Незаменливо чувство
Да си сакан мила,но воедно доволно ќе биде да го почитуваш тоа,бидејќи оние кои се сакани не се повредени и не чувствуваат тага
е сега вака доколку сум сакана јас би прифатила,бидејки сепак некого му знаЧам и бидејки ке има љубов нема да ме повреди.. а ако сакам некој а не ме сака е тогас јас ке направам за таа лиЧност да не биде повредена.. најубаво кога и двајца се сакат
се согласувам со твоево мислење но сепак мислам ... пример во мојава јас сум повеќе сакана отколку што јас го сакам, и подобро е така затоа што знам дека е сериозен и нема да направи нешто што би ме повредило
Кого би одбрале? Човекот кој вие го љубите(а тој можеби вас не) или човекот кој вас ве љуби(а вие него не)? Пошто сум неодлучлива,јас би останала сама дефинитивно или пак ако заминам со еден од нив,низ глава ќе ми се појавуваат милиони сомнежи и прашања како од типот зошто не отидов со другиот итн. Вие?
забораив да спомнам дека чувствата ми се измешани и неможам да размислувам правилно,уште еден проблем кај затрескана личност
Кога си со вистинската личност нема поубаво нешто од тоа да сакаш и да си сакан. А бидејќи тоа е невозможно,подобро е да си сакан,за да не патиш откако ќе ти биде скршено срцето(затоа што си сакал).
да бидам сакана, знам себично ама до сеа цело време сакав а не сум осетила дека ме саакат како јас што сакам. тоа сакам да ме сака некој!