Мажот твој е тој што изневерува со колешка и сакаш да ги разоткриеш? Или порано те изневерил па сега прашуваш за овие двајца други?
Nemam sili ni da pisuvam ne znam kako ke me razberete E nema nisto ubavo vo toa a taja napravi da ima los brak Da neli svati deka e taka a site znaele i plus doznavam muabeti sekade i na flizer i po kafici kade me znaat mi vikaat kade ti bile ocite on od davna e so druga
Личи, де напиши на кирилица кој кого варал кој е оштетен за да знаеме како да помогнеме. Јас ништо не сфатив, за другиве не знам. Маж ти те варал со негова колешка?Ако одговорот е да, моето прашање е, пред кого ќе ги разоткриеш?Ти си изневерената, не јас, не некоја членка на форумов, пред кого ќе ги разоткриваш?
Da jas sum ostetena mazmi so negova koleska jas posledna doznavam a koleskata si ima minato baska i ona e mazena i ima deca i sto da otkrijam koga site znaat sto da pravam pomagakte
Јас колку што разбрав мажот твој те изневерува со колешка, која исто така е во брак и има семејство. Е сега вака бидејќи си оштетена страна, најпрво што треба да направиш е да се разведеш од мажот ти, а он после со швалерката ако сака и глава нека искрши. Реално бидејќи кажа дека имаат деца, греота е за децата, ама можам да ти ја почувствувам огорченоста моментално и дека сакаш да кажеш на мажот на швалерката, од едн страна е океј и човекот да знае што жена има, од друга страна греота е за децата да им се растури семејството, ама па не си ти таа што го растура туку сопствената нивна мајка. Така да не знам искрено што да кажам, исправно ми е во исто време и да кажеш, а и да не кажеш. Што и да одлучиш нема врска, најбитно е ти да се разведеш и да се спасиш.
Истото и јас ќе го кажам, разведи се за да имаш мир во душата, жал ми е што минуваш низ тоа, не вреди да кажуваш на маж и, може и знае веќе може и тој го прави истото нивна работа. Спаси се ти и децата, за другото гајле да ти е...
Дојдена си за совет да побараш, ништо не кажуваш како што треба. Човек со клешти да ти ги вади зборовите. Според постот погоре на @Guns N` Roses си почнала да бараш совети во трето лице. За оваа љубовничка велиш дека извршила неверство и насилство врз нејзниот маж. Колку што контам човеков те сендал и ти кажал сé?
Mojot maz me izneveril so koleskata a taja ima izvrswno nasilstvo vrz nejziniot maz i decata no nejziniot maz ne kaza deka ae razveduvaat mislam deka ne Nae za stonse raboti megu niv mene me interesira za mojot brak,A kako sto procitav od nekoj clenovi sovet e da se razvedam