Чекај сеа, ти случајно се сретна со мажот и, и седнавте на кафе, чија што жена е колешката на мажот ти со која сопругот те изневерува?? Телевиса пресента.
cekase red vo mobi mak da plati smetka i jas naidov mi rece zdravo i go prasav od kade ae znaeme mi kaza deka e mazmi e kolega na zenamu i tolku i me.pokani na kafe ako imam vreme i se otvori covekot i mi kaza nekolku raboti ama ne mi spomna deka se razdeleni a jas sumnjav deka se zaedno i sega pred ednannedela otkriv deka e vistina so maz mi a utre ke baram advokat i ke podnesam tuzba za razvod
Me mozam da objasnuvam ne.mi kaza.deka.se.ljubovnici jas od drugo mesto razbrav samo.deka.ona.e.nasilnik.i ima drug ama ne.bese.siguren sega jas.doznav i nezn.dali da.mu kazam a jas utre idam i ke podnesam tuzba za.razvod
Jas barav pomos sto da pravam dali i dobiv FALAVI mnogu ke idam utre da najdam advokat i da se razvedam a dali da kazam na mazotii nemozam namam sili neka si uvidi sam
Кога не сакаш да објасниш не знам зошто воопшто и пишуваш. Седнуваш со некој непознат маж на кафе и одма ти се отвара ти кажува дека жена му е насилник, ама не ти ја кажува причината зошто тоа ти го кажува. Хаха каква приказна смисли, браво.
По мојава логика ти си таа швалерката и се прашуваш дали ќе ти ги доделат децата… Секако не мора да значи ама според начинов на пишување откако ти ги прочитав сите мислења така испаѓа. Тебе најмногу те итересира на кого ќе ги доделат децата од “швалерката од маж ти” па не знам зошто би ти било грижа освен ако не си ти швалерката.
Ne sum svalerka a i neme interesira kaj kogo ke pripadnat nejzinite deca znam deka mojte ke mi pripadnat mene
Ne e nepoznat sme.se Ne e mepoznat se znaeme ama malce i mene me interesirase deka imav sumnja deka e negovata zena ili druga a prikazna ne smisluvam cela vistina e sto pisuvam
So mazot na k...a ne se znaeme mnogu samo sto sme imale po edno zdravo koga ke sme sretnale familiarno vo grad i togaz mazmi ke mi rekol ovaja e koleska od rabota taka se imame zapozneto