Problemot e vo toa sto nemozam da se kontroliram Sve razbiramm sve bukvalno znam za se svesna sum no nemozam da se kontroliram samo sto pomisluvam kako e eden den bez nego dusata me bolit srceto mise rasparcuvat
Злато го имаш одговорот на прашањето. Ако продолжиш со него и се погазиш сега, тоа ќе е твојот крај. Знам дека боли, ама верувај дека ако оставиш да боли сега ќе се поштедиш од многу поголеми болки во иднина.
Се може верувај, без сите се може, колку и да звучи сурово. Баш сакам поинаку да беше и да не ви се мешаше никој ниту да го притискаа, нити он тебе вера да мењаваш. Има у брак луѓе па одлично си функционираат така, си ги слават и христијанските и муслиманските празници, слога, почит, мир све има ама у вашиов случај глеј како те уценуваат на некој начин, убаво ти викаат, нема иднина, би се измачувала само.
Ne gledam idnina neznam sto da pravamm kade da odam kako da prebolam. Moram da izberam a neznam sto ponataka da pravam nemam nikakov plan ni idea
Гледај го како откажување од цигари. Една недела претешко. Еден месец малку поиздржливо. Ќе поминат 3 месеци и ќе можеш повторно да си човек. Не знам што правиш во животот, оди во друг град, запиши се на некој курс или вработи се, гледај да смениш средина. Пополни си го времето со обврски. ...најди си друг дечко само за забава и тоа е супер опција
Koga sum so nego sakam da ostanam zasekogas nemozam da go pustam da odi dusata mi go bara postojano koga sum sama mislam na nego opsednata summ Ucam na fakultet Ne rabotam toj me izdrzuva za site moj potrebi toj se grizi
Ааа зато ти не можиш да се разделиш После ќе ти е тешко и да учиш и да работиш Е девојко ти си му дозволила него од појке да ти се меша и грешка што си дозволила тој да те издржува Родители немаш ти ? Сега си веке голема можеш и дс работиш
Go probav i toaa veruvaj probav so drug nemi uspevaa nemozam ni da mh se pulam vo oci na drugiot a kamoli nesto drugo
Ајде настрана чувствата. Замисли се во брак. Дали ќе можеш без твоите? Дали ќе ти биде убаво кога ќе гледаш твоите спремаат слават Божиќ пример или Велигден, а ти не смееш? Или кога ќе имаш деца, како би ги воспитувале? Ок е мешан брак, меѓутоа двете страни и вери да се почитуваат.
За ова не е свесна она уште изглеа или па тотално небитно и е и решена е да смени вера. Серап се пишала.. Не е ова детска играчка, се надевам ќе го сфати што поскоро тоа.
Svesna sum za se znam deka nema dami bide sjajno so nego ke ima i neverstvo ke seta ke mu bidam rob ke nemozam da izleguvam se kese promeni no dusava postojano migo bara nego I vo sonot mislam na nego i 24/7 toj toj toj i samo toj sto e so menee zosto su takva ne saka ama nemoza dase kontrolira
Свесна си за се и покрај тоа шо го знаеш пак го бараш него? Како е можно, поготово за ова со неверството, озбилна си? Не бе, не си озбилна ваљда.
Mlada su ima mnogu ubo lice i telo i sve ucev bev so site 5ki sega na fax su so site 10ki vezba se griza za sebe .no zosto sekoj moment su opsednata so nego pomina 6 godini trebase damise zdosadit do segaa
Оваа на трол мириса. И чим толку многу неможеш без него, ајде. Оди си кај него. Смени вера и оди. Чисти му газот и пери му гаќите секој ден за он да оде кај швалерката. А ти нема да смееш да мрднеш од дома, пошто жената е за во кујна, нема шо да се шета натамо навамо. Кога ќе имате проблеми со него, и чичкото и свекорот и братучед му и комшијата сите ќе ти рипнат да те тепат за да го одбранат него. Иако он е крив, он е маж, на нему тоа му личи. И џабе учиш, оди поарно некој нека те научи како се меси леб и како се готви оти животот само на тоа ќе ти биде сведен. Ќе ти накоти 3 4 деца а него нема да го гледаш дома, оти или по кафани ќе биде или во странство со швалерки. А ти нема да смееш да писнеш. И ај сега кажи ми, дали таков живот сакаш да живееш??? Одговори ми.