https://forum.femina.mk/threads/air-fryer-готвење-со-жежок-воздух.30375/ Еве тема конкретно за овој производ.
Не знам дали си купила веќе бидејќи касно го гледам постов. Ние имаме Делимано Миксер земено и не бевме ич задоволни од него.Имаме доста производи од Делимано кои се покажале супер ама миксеров нé разочара.На второ користење престана да работи сред миксање.Не беше ни оштетен ни преоптеретен да кажеш.И изигравав јас електричар го чачкав нешто, и знаеше малку да подработи па да се угаси.И сега не го ни користиме веќе.
Значи добар избор направив, вчера го купив мултипракот од бош, беше на акција во нептун за 5500 ден, се помислив дали делиманото или овај ама мислам дека паралела делимано-бош воопшто не може да се направи. Ти благодарам на споделеното искуство.
Здраво дали некој го има Delimano Joy Yogurt Maker Апарат за киселење млеко и како е задоволен ? Не знаев каде да прашам мислам дека ова беше најсоодветна тема Имајте убав ден
лесен, јас го мијам во машина за садови или некогаш и рачно ако се брзам, само со него матам, не користам миксер, ова е мн попрактично.
Сакам да го земам како што читав добро е само ме интересира некој дали го има. Ем за готвење на пареа има за бебо ем кога ќе спие и сум послободна стави се во него за маџа, супа, ориз и ќе натемпираш кога да биде готово и секогаш ќе имаш топол оброк. А и дека е и за лебче ме освои. Па само апарат за леб е поскапо од ова.