Мене ми текна една нова игра, а тоа е следнава Секој од нас да ја опише, или да стави слика, од тоа како си ја замислува форумџиката над него... Сега јас немам од кого да ставам, па почнете вие..
Фризурата си ја погодила, паж е. Боја на очите зелено-плава и имам поостри црти на лицето Еве и за тебе една, да не бидам оф топик
дечки никкако не можам да закачам сликичка за гордана зошто може ли некој да ми објасни како да го сторам тоа.
Па срце ке идеш долу под ова коцката кај што го пишуваме текстот и пишува прикачи фајл и ке стиснеш на тоа и во коцката кај што пишува чус фајл ке стиснеш и ке си избереш која слика од твојот компјутер ја сакаш шпредходно треба да ја имаш на компјутерѓ и после само ке идеш испрати мислам дека беше и толку.. се надевам дека ме свати
Леле Хипи сите те замислуваат како висока плавуша... до душа и јас така те замислував што зборам =]]]]]]]]]
mene????? neeeeeeeeeeeeeeeeee...... ni priblizno ovakva ne sum ni plava,nemam ni plavi oci,ne ne....cekaj jas da najdam slikicka za tebe lizavce..
http://wzus1.ask.com/r?t=a&d=us&s=a&c=p ... ge-067.jpg vaka nekako ama ako si postrizis siski ili ne???? a od kade tebe ti dojde inspiracija deka licam taka ,kako emo girl???pa i plavusa??
Косата е таа, кај ја погоди живти се само без шишки, долги ми се шишките... а залицето не знам баш, устата си ми ја погодила.. Па добро се на се боља си од мене
ха ха,па го отворив твојот профил на форумот,читав твои мислења,па видов нешто косата сакаш да ја кратиш,дека си без шишки,помислив дека ти е темна,а за устата така се погодила.....
Е ај де Нит сум висока, нит сум плавуша, нит имам сини очи Еве за анннни Еве вака само можда со подолга коса...
па да така некако,костами таква природно,кога не ја пеглам,а очите ми се кафени ама тепат накај жолто,па си нашла некоја измеѓу нијанса,и устат е таа ни тенка ни дебела,и тенот ми е бел бел,како снег баш како девојката на сликата браво за тебе,си ме пронашла малку