хахахах бројче секоја чест ја погоби сега само што не сум и јас плава,смеѓа сум и имам кафено зелени очи
Еј а пред да ја отворам темава постирав слика за тебе во Ми личи.. Леле истовремено сме мислеле една на друга.. И баш девојката на сликата е со виткана и гледам тука коментар за тоа.. а у врска со сликава за мене има,има..телото погодено срцка и косата бојата и лицето до негде..
^^^абе си мислиме јас и ти една на друга....баш ми е мило што си ваква......а сепат вистинската ти си сигурно уште по убава права заводница...те гушкам мила...те сака твојата “галешка“
епа вака...... косата пеглана вака како што сум сега ишишана и боја тоа си ме погодила..... во тенот дека ми е бел...пак си ме погодила.... очите се таа боја...очи како очи.....тие се... е сеа за муцето тука малку ми пречат буквите ама мислам дека е тука некаде.......а можеби и не....незнам мислам не можеби од далеку што би рекла бројче ќе заличи...ама сепак...вака сама толку знам да се оценам....
Багуфче А за мене па обликот на лице сличен не толку остар..носот,усните слични..косата бојата да и шишки имам..само очите не ми се темни и толку накосени..во глобала има нешто слично..фала срцка
Аннни мила, си го погодила обликот на лицето, бојата на косата и другото тука негде е. Фала срцка. Џулии?