1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дечкото - мамин син

Дискусија во 'Врски' започната од annnni, 17 август 2010.

1. Srcuska ss

Srcuska ss Нов член

Се зачлени на:
    28 декември 2020
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Zdravo na site od kaj da pocnam neznam..
    Ama znam deka srce mi se kine.
    So mojot maz sme 10 godini razlika,i pocetok kako i sekoj taka i nasiot..Ubav preubav za nas najubav..se zapoznavme na rabota,i posle 2 meseci me zaprosi samo tolku se znaevme..Toj napusti mene me izbrkaa. Poradi nego.Se skarav so moite roditeli dodeka bev doma radi nego,koga me izbrkaa kako kuce nisto ne rekov, nitu se skarav so nego radi rabotata bukvalno se pravam za toj da e sreken..A sto so mene?znaete sto? Za se sum kriva,eve veke 8 meseci sme zaedno ne sme registrirani,se grizam za negovite isto kako da se moi roditeli,od pocit od ljubov kon mego no majka mu preteruva.Kade e sin mi sto pravi so koj e ? Zosto otide? Sto se slucuv? Na sekoja nasa karanica e taa prisutna za zal..Iako ziveeme odelno so niv taa e dekade za da se mesa..I nakraj koga ke kazam nesto za se sum kriva mazot mi 30godisen..nema svoe jas nema ..za zal...Ako majka mu na krivo me pogledne jas sum pak kriva ako kaze nesto zosto toa go rekla..Davam posledna sansa i ostavam na Bog i vremeto..Ako ne se smeni za zal,prinudena sum da go napustam go sakam premnogu ama ke goltnam..I odozgora na toa mi veli salas da me odelis od moite zasrami se ..Sebicen i neznam poveke vo sto da baram care da ja spasam nasata novosozdadena zaednica..Se tesam no so solzi vo ocite se budam..so solzi vo ocite si legnuvam..

2. Fontana

Fontana Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2018
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    596
    :D:D:D:D:D:D:clap::clap: ама и го кажа сега

На 1209 и buba4e89 им се допаѓа ова.
  3. minne992

minne992 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 ноември 2013
    Пораки:
    4.341
    Допаѓања:
    26.167
    Глупости бре ... мајка за мајка жена за жена , никој не вика да не ги почитува неговите родители но, не значи дека треба жената да ја става на последно место заради нив .. на родителите никогаш не можеш да им погодиш, затоа колку подалеку и помалку контакт толку подобро ...

На Srcuska ss и Fontana им се допаѓа ова.
  4. John Snow

John Snow Форумски идол

Се зачлени на:
    8 март 2016
    Пораки:
    4.940
    Допаѓања:
    53.146
    Ако само еден се бори за нешто автоматски е осудено на пропаст ма колку и ти се трудела. Тие мамини синчиња никогаш нема да се сменат, секогаш партнерката ќе биде кривата што не му угодува ко мамичка што го тинтра.

На WildMk, wildxchild, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Srcuska ss

Srcuska ss Нов член

Се зачлени на:
    28 декември 2020
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Омажена сте? Првото кафе со мажот го пиете или вие и свекрвата плус тројцата дај не зафркавај..Јас сум се оделила а тој неможе така?

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Srcuska ss

Srcuska ss Нов член

Се зачлени на:
    28 декември 2020
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Господ гледа па така недајбоже да се најдете на мое место..На никој не го посакувам тоа..Наместо да одмогнувате искажете го вашето мислење ..Разменувајте мислења..А не на туѓа несреќа да ја градите вашата среќа со шеги и зафрканции.За греота сте

7. minne992

minne992 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 ноември 2013
    Пораки:
    4.341
    Допаѓања:
    26.167
    Женет е женет :D
    Си има и женичка и мамичка:D

На t.a.m му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Srcuska ss

Srcuska ss Нов член

Се зачлени на:
    28 декември 2020
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Така е затоа ке си остане со мамичка и нрка си легнува со неа се гушаам..

9. Fontana

Fontana Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2018
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    596
    Од што мака ме заколна сега жити се. Не ти се смеев тебе, јас убаво знам какви маки се тоа па затоа и не живеам со стари биди сигурна... Стварно не сте за на нет некои, незнам кај ти кажав лошо, се смеев на членката што ти коментирала ми падна смешно оти ти даде одговор колку да се најде во муабет. Многу се вреѓате бе од се нешто аман

На buba4e89 и minne992 им се допаѓа ова.
  10. Srcuska ss

Srcuska ss Нов член

Се зачлени на:
    28 декември 2020
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Тогаш имате голема среќа ако не живеете со нив..Ние иако сме одделно мора она тука се да знае..

На Fontana му/ѝ се допаѓа ова.
  11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.090
    Ти имаш 20 или 40 години?!

На bicycle, Fontana и ☆P!nselsp!tze☆ им се допаѓа ова.
  12. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    18.863
    Допаѓања:
    178.827
    Што е прашањево овде?
    После 2 месеци те запросил:?: и уште пола година подоцна не те оженил. Во меѓувреме си изгубила работа, родители, свој дом(?), не знам имаш или немаш каде да заминеш и имаш 20 години?:?: Тој те одделил од твоите, нема ваљда да дозволи и ти него да го одделиш од неговите, не бил таков планот. Со солзи заспиваш, со солзи легнуваш и уште се прашуваш дали да го напуштиш? Јас овде само еден одговор гледам, прашањето е имаш ли каде да заминеш?

На warrior, neno0o, bicycle и 8 други им се допаѓа ова.
  13. Srcuska ss

Srcuska ss Нов член

Се зачлени на:
    28 декември 2020
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Imam da prasanjeto e majka i sin,se custvuvam kako treto prase tie resavaat sto kako ke bide a jas nisto molcam i gledam kako mi se mesaat negovite vo brakot

14. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.463
    Што има уште да размислуваш? Спаси се додека можеш, тука убава иднина нема. Овој да го смениш скоро невозможно е, а и на 20 години можеш и треба да правиш многу поубави и подобри работи од тоа да опаметуваш некој 30 годишен.

На warrior, bicycle, WildMk и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. ☆P!nselsp!tze☆

☆P!nselsp!tze☆ Истакнат член

Се зачлени на:
    29 декември 2020
    Пораки:
    249
    Допаѓања:
    814
    Остави се пред да се регистрираш, пред да останеш бремена.

На WildMk, cresa-jagoda и Srcuska ss им се допаѓа ова.
  16. "Zoki"

"Zoki" Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    1.032
    Допаѓања:
    9.127
    Тебе очигледно те земал за дадилка да му бидеш и ништо друго.

На cresa-jagoda и t.a.m им се допаѓа ова.
  17. t.a.m

t.a.m Истакнат член

Се зачлени на:
    2 мај 2020
    Пораки:
    199
    Допаѓања:
    398
    Хехе да ама не живеам со мама :) иако многу си ја сакам :*

На Fontana му/ѝ се допаѓа ова.
  18. mac06

mac06 Активен член

Се зачлени на:
    23 август 2019
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    6
    Во право си срцушка сакаш да имаш своја приватност, а што се однесува до негативните коментари на форумов има многу неисполнети жени.
    Јас денес прашав за совет за девојка и имаше многу негативни коментари, да ги прашав во живо жениве сигурно ќе бев нападнат физички и истепан хаха :)

На Srcuska ss му/ѝ се допаѓа ова.
  19. S.W.A.G

S.W.A.G Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    1.358
    Допаѓања:
    8.911
    2 месеца кондури шо сум си ги бендисала на излог (а не ми се неопходни) размислувам дали да ги земам, а не пак маж за цел живот да земам. Не се ни знаете доволно, битно ќе се земете.
    Не можеш ништо да направиш, каков е таков е или ќе трпиш или ќе бегаш.

На eliesaab, warrior, deskarada и 4 други им се допаѓа ова.
  20. Srcuska ss

Srcuska ss Нов член

Се зачлени на:
    28 декември 2020
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Точно ова беше прво и последно што пишувам и барам мислење.Ќе го прифатам и да е мамин син битно ниту ме тепа ниту се расправа со мене,туку напротив ме гледа како вода на дланка.Но свекрвата е таква каква што е се уверив дека грешка сум проценила и дека ме сака од се срце.Ниту ме оговара ниту лошо збори за мене,слушнав од блиските дека многу убави нешта зборела за мене и ррче дека ме сака како ќерка и сака повеќе време со мене да поминува,цигарите правеле чудоо haha