Значи вака странава ја знаев уште одамна, ама ја заборавив и случајно ја најдов. Па ми текна да ја поставам тука. Може да си дизајнирате сами чевли и секако ако сакате да си ги нарачате истите ама ние тоа нема да го правиме.Има различни дизајни на страната и различни форми на штикли. Значи исто како во темата нашминкај, после пет слики се прогласува победникот и треба да објави нова тема какви штикли ќе се прават. Еве ја и страната - http://www.shoesofprey.com/ Да почнам прво јас: Темата нека биде - новогодишни штикли.
Ајде феминки кај сте.. Ајде ние да си дизајнираме... Иначе Veki4kaa мн ти благодарам за странава дефф ми требаше нешто вакво
Лелеее па се активирила темава а јас абер немам Победникот е leighton23, може да избере тема , е сега требаше на пет поставени слики и да се избере победник, ама јас неможев да се уклучам нека оди вака сега, па натака ќе биде после пет поставени слики.
Ти благодарам Veki4kaa Ако е правилото пет тогаш феминките нека бројат и ако нивната слика е шеста да не ја поставуваат. Следна тема штикли што би одговарале на фустанчето