И јас зедов од таму. Оваа перница ама пак не можам да спијам на неа. И ја имам проблем на лева страна, ќе спијам на десна страна ама по некое време почнува да боли раката, дали некако што виси или што незнам
Намести си лева рака на колкот на ребрата некако потпри ја или ја на перница ја качував и уште така спијам Пробај на перница качи ја и на десна страна и нешто за болка напиј се а рака плешка намачкај со блокс маст Издржи ке се смире Еве мене фенес бутот како да ме боле по малце намачкав од течноста се смири и лежам Па кај и да е ке испаднам пола саат да попешачам П.с оваа перница незнам ја Миконос мислам се викаше ја имам Пробај и без перница 2 месеци спиев без перница За греови сме кој не поминал не знае шо е да се мачиш да тушкаш ден за ден и да преживуваш од денеска за утре
Нарачав и од течноста од билкарот па ќе видам како ќе биде. Ти кажи ми како си, го реши ли проблемот или сеуште го имаш
Со вратот 90% да, 100% никогаш нема да бидеме ок Сега од мај наваму имам хернии лумбално на половината и полека полека се оправувам
Јас мислам дека мојот проблем е за тука. Болки во кичма и лева нога со трнење, жарење како струја да иде до стапалото. Стапалото е утрнато исто и мускулите на листот и бутот. Кога одам куцам немам сила да одам. Боли и на спиење. Проблем е што сум 5ти месец бремена и неможам ништо да направам а подобрување нема. Сега кога прочитав мислења се исплашив дека може многу полошо да ми биде охие месеци и да продолжи така после породувањето
Само не кажа кои витамини, колку време треба за подобрување, а за пешачење знам. Ако сум во право дека за тоа мислеше, ако не поправиме
Епинеурон и глукозамин пијам За вратнава 1.5година ми требаше За лумбалната 5месеци до сеа и уште трае
Јас од витамини што пијам па кажи ми твое мислење: 1.Милгама 2. Р - липоин 3. Магнезиум 4. Омега 3 5. Артрофлекс ( тука има глукозамин и колаген) 6. Витмин К2 Д3 7. Куркума како против воспалителен лек