Може од Скопје да се иде за Охрид со упат, нема да прават проблем? На кој пршлени беше хернијата и како е сега после операција има некои проблеми?
Moze od Skopje e covekot,toj imal nekolku na vratot zatoa sega e po 2 pat operiran. Super e sega,posle prvata operacija na dh na vrat i nozete mu se podobri nema custvo kako da mu otkazuvaat. Odi zakazi i vidi negovo mislenje dali si za operacija ili ne.
Pomaga Aliske mnogu,probaj. Jas i koleskata so dh na kicma,jas na vrat ke pravam vo Kozle. Kolega pravese vo Garden i e mnogu zadovolen so dh na vrat.
Незнам Ја не сум сретнала некој да рече ми помогна Еве пробај ти па ке пишеш Ја правев декомпресии и полошо беше исто ко овие у ниш шо ми ги пиша у 40ската Така да и декомпресијата не е за сите
Не зборам за декомпресија. За други физикални методи, не е само декомпресијата метода. Имаат многу што ги гледам по интернет. Ни вежби не правиш, сите викаат тие се најдобар начин за да се зајача мускулатурата за да го држи пршленот и дискот. Ја се мислам на пливање да идам, здравје кога ќе ми помине акутнава фаза, затоа што сега со болки ништо не се прави
Dali si bila prethodno vo Kozle. Dali imaat aparatura i strucni doktori ili da se odi privatno. Mene mnogu mi gi falat preventiva 99
Batali ja nea,samo Kozle imaat najdobra aparatura za nasava maka. Osobeno za dekompresiii ekstenzii. Prasano e ova od nekolku doktori i imam plus prijatelka dr sto raboti tamu.
И јас имам екструзија и ми рекоа дека е ризично декомпресија да се прави. Е сега за други работи не ми кажаа