4 meseci bolka vo grbot preponite kolkojte pod stomakot i vo nozite napred nekogas i nazad..sve ova pocna od promaja vbalkon i nemozam da se oporavam nikako
Јаки болки 3месеци и у кревет легнат Ова се оперира е сеа се зависи од состојбата на пациентот Многу време е тоа уште месец за термин на хирург Ако можете посетете приватно
Tesko ovde jas Germanija ziveam i za termin e mnogu tesko..da bolki sto ne pominvet i dali epodobro posle operacijata i izvini kazimi dali pod stomakot imase bolki
Во Германија операција неверувам да прават они таму едино да умираш па да оперираат дискус Ако не бива дојди си во мк па тука ке те средат ама ај изчекај термин кај хирург @Yes_yes да се пријаве како е? Да после опп е се ок
Mene ne mi spomnaja operacija nisto samo vezbi mi rekoa deka trebit da pravam sega trebit da cekam za Mr na karlica tek na 29 Januari
Па добро сум. Болките скоро се намалија на минимум и почнав да ги намалувам апчињата за нервна болка Лирика, и почнаа пак да се јавуваат болките (не толку јаки) ама ме фати страв и ги вратив пак лирика да ги пијам. Претходно ги пиев два пати на ден сега ги пијам по едно на ден. Кога ги намалив да ги пијам преку еден ден тогаш се јавија болките. Ама трнењето уште го имам. Сега зедов аланерв да видам како ќе биде.